GDPR -tietosuojakäytäntö

GDPR -tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntömme päivitettiin viimeksi 21. kesäkuuta 2024.

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelyjämme Tietosi, kun käytät palvelua ja kertoo tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Palvelun avulla hyväksyt Tietojen kerääminen ja käyttö tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö syntyi FamesFeed GDPR: n tietosuojakäytäntömalli.

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Jonka sanat, jotka alkuperäiskirje on aktivoitu olosuhteet. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, ovatko ne esiintyy yksittäisessä tai monikossa.

Määritelmät

Tätä tietosuojakäytäntöä varten:

  • "Tili" tarkoittaa sinulle luotua ainutlaatuista tiliä palvelumme tai Osa palvelustamme.

  • "Yhtiö" (kutsutaan joko "yritys", "me", "me" tai "meidän" tässä Sopimus) viittaa Bordovaan

    GDPR: n tarkoituksena yritys on rekisterinpitäjä.

  • "Maa" viittaa Ranskaan.

  • "Keksit" ovat pieniä tiedostoja, jotka on sijoitettu tietokoneellesi, mobiililaitteeseen tai Kaikki muut verkkosivustolla olevat laitteet, jotka sisältävät yksityiskohdat selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla sen monien käyttötarkoituksen joukossa.

  • "Tiedonhallinta", GDPR: tä varten (yleinen tietosuoja Asetus) viittaa yritykseen oikeushenkilöksi, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa Määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

  • "Laite" tarkoittaa mitä tahansa laitetta, joka voi käyttää palvelua, kuten tietokone, a matkapuhelin tai digitaalinen tabletti.

  • "Henkilökohtaiset tiedot" Onko mitään tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa oleva henkilö.

    GDPR: tä varten henkilötiedot tarkoittavat kaikkia sinua koskevia tietoja, kuten nimeä, tunnistusnumero, sijaintitiedot, online -tunniste tai yhdelle tai useammalle tekijälle fyysiseen, fysiologiseen, geneettiseen, henkiseen, taloudelliseen, kulttuuriseen tai sosiaaliseen identiteettiin.

  • "Palvelu" viittaa verkkosivustoon.

  • "Palveluntarjoaja" tarkoittaa mitä tahansa luonnollista tai oikeudellinen henkilö, joka käsittelee tietoja yrityksen puolesta. Se viittaa kolmansien osapuolten yrityksiin tai henkilöihin Yritys helpottaa palvelua, tarjota palvelua yrityksen puolesta, suorittaa Palveluun liittyvät palvelut tai yrityksen auttaminen analysoimaan palvelun miten käytetty.
    GDPR: tä varten palveluntarjoajia pidetään dataprosessoreina.

  • "Käyttötiedot" viittaa automaattisesti kerättyihin tietoihin, joko luomalla Palvelun käyttö tai itse palveluinfrastruktuuri (esimerkiksi a kesto sivu vierailu).

  • "Verkkosivusto" viittaa Borrovalle, saatavilla osoitteesta https://bornovdedical.com

  • "Sinä" tarkoittaa palvelua tai käyttämistä tai yritystä tai yritystä Muu oikeushenkilö, jonka puolesta tällainen henkilö käyttää tai käyttää palvelua, kuten sovellettavissa.

    GDPR: n (yleinen tietosuoja -asetus) mukaan sinua voidaan viitata rekisteröidyksi tai kuin käyttäjä, koska olet henkilö palvelusta.

Henkilötietojen kerääminen ja käyttäminen

Kerättyjä tietotyyppejä

Henkilökohtaiset tiedot

Palvelumme käytön aikana voimme pyytää sinua tarjoamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää ottamaan yhteyttä tai tunnistamaan sinut. Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat Sisällytä, mutta ei rajoittuen:

  • Sähköpostiosoite

  • Etunimi ja sukunimi

  • Puhelinnumero

  • Osoite, osavaltio, maakunta, zip/posti, kaupunki

  • Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteen Internet -protokollan osoite (esim. IP osoite), selaintyyppi, selainversio, vierailemasi palvelumme sivut, aika ja Vierailun päivämäärä, näille sivuille käytetty aika, ainutlaatuiset laitetunnisteet ja muu diagnoosi tiedot.

Kun käytät palvelua mobiililaitteen kautta tai sen kautta, voimme kerätä tiettyjä tietoja Automaattisesti, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaite, mobiili laitteen yksilöivä tunnus, mobiililaitteen IP -osoite, mobiili käyttöjärjestelmä, tyyppi Käyttämäsi mobiili Internet -selain, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnoositiedot.

Saatamme myös kerätä tietoja, jotka selain lähettää aina kun vierailet palvelumme tai kun sinä Käytä palvelua mobiililaitteen kautta tai sen kautta.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksesi palvelumme ja myymälömme toimintaa Tietyt tiedot. Käytetyt seurantatekniikat ovat majakoja, tunnisteita ja käsikirjoituksia Seuraa tietoa ja parantaa ja analysoida palvelumme. Käyttämämme tekniikat voivat sisältää:

  • Evästeet tai selainevästeet. Eväste on pieni laitteeseesi sijoitettu tiedosto. Sinä voi kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä pysty käyttämään joitain palvelumme osia. Ellet ole säätänyt selaimen asetusta niin, että se kieltäytyy evästeistä, palvelumme voi Käytä evästeitä.
  • Web -majakat. Tietyt palvelumme ja sähköpostiviestit voivat sisältää pieniä Elektroniset tiedostot, jotka tunnetaan nimellä web -majakat (kutsutaan myös nimellä selkeät GIF -tiedostot, pikselitunnisteet ja Yhden pikselin gifs), jotka sallivat yrityksen esimerkiksi laskemaan käyttäjiä, jotka ovat vierailleet niissä sivut tai avasi sähköpostin ja muille asiaan liittyville verkkosivustotilastoille (esimerkiksi tallentaminen Tietyn osan suosio ja järjestelmän ja palvelimen eheyden tarkistaminen).

Evästeet voivat olla "pysyviä" tai "istunto" evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät henkilökohtaisessa Tietokone tai mobiililaite, kun siirryt offline -tilaan, kun istunto evästeet poistetaan heti, kun sinä Sulje verkkoselain.

Käytämme sekä istuntoa että pysyviä evästeitä alla esitettyihin tarkoituksiin:

  • Välttämättömät / välttämättömät evästeet

    Tyyppi: Istunto -evästeet

    Hallinnoinut: USA

    Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä tarjoamaan sinulle palveluita Verkkosivusto ja antaa sinun käyttää joitain sen ominaisuuksia. Ne auttavat todentamaan käyttäjiä ja Estä käyttäjätilien vilpillinen käyttö. Ilman näitä evästeitä, palveluita Pyydettyjä ei voida tarjota, ja käytämme näitä evästeitä vain tarjotaksemme sinulle palvelut.

  • Evästeiden käytäntö / ilmoituksen hyväksymiskeksejä

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinnoinut: USA

    Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

  • Toiminnallisuus evästeet

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinnoinut: USA

    Tarkoitus: Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden muistaa valinnat, jotka teet verkkosivustoa, kuten esimerkiksi Muistaa kirjautumistiedot tai kielen mieltymyksesi. Näiden evästeiden tarkoitus on Tarjoa sinulle henkilökohtaisemman kokemuksen ja välttää sinun joudut palaamaan uudelleen Asetukset joka kerta kun käytät verkkosivustoa.

  • Seuranta- ja suorituskyvyn evästeet

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinnassa: Kolmannen osapuolen

    Tarkoitus: Näitä evästeitä käytetään seuraamaan tietoa verkkosivustolle liikenteestä ja miten Käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Näiden evästeiden kautta kerätyt tiedot voivat suoraan tai epäsuorasti Tunnista sinut yksittäiseksi vierailijaksi. Tämä johtuu siitä, että kerätyt tiedot ovat tyypillisesti Linkitetty salanimeen tunnisteeseen, joka liittyy laitteeseen, jota käytät verkkosivustolle. Voimme käyttää näitä evästeitä myös uusien sivujen, ominaisuuksien tai uusien toimintojen testaamiseen nähdäksesi kuinka käyttäjämme reagoivat heihin.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästeiden valinnoista on Evästeiden käytäntö tai tietosuojakäytäntömme evästeet.

Henkilötietojesi käyttö

Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoaminen ja ylläpitäminen, mukaan lukien seuraamaan meidän käyttöä Palvelu.

  • Tilisi hallinta: hallita rekisteröintiä palvelun käyttäjänä. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn palvelun eri toimintoihin jotka ovat käytettävissäsi rekisteröidynä käyttäjänä.

  • Sopimuksen suorittamiseksi: kehitys, noudattaminen ja Ostosopimuksen tekeminen ostamillesi tuotteille, tuotteille tai palveluille kaikista muista sopimuksista palvelun kautta.

  • Ota yhteyttä: Ota sinuun yhteyttä sähköpostitse, puheluilla, tekstiviestillä tai muulla Vastaavat sähköisen viestinnän muodot, kuten mobiilisovelluksen työntö Ilmoitukset päivityksiin tai informatiiviseen viestintään, jotka liittyvät toiminnallisuuksiin, Tuotteet tai sopimuspalvelut, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, tarvittaessa tai kohtuullinen heidän toteutuksestaan.

  • Tarjota sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleisiä tietoja muista Tarjoamme tavaroita, palveluita ja tapahtumia, jotka ovat samanlaisia ​​kuin jo Ostettu tai kysely, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia ​​tietoja.

  • Pyyntöjen hallinta: Osallistua ja hallita pyyntöjäsi meille.

  • Liiketoiminnan siirroille: Voimme käyttää tietojasi arvioidaksesi tai suorittaaksesi a sulautuminen, luovuttaminen, uudelleenjärjestely, uudelleenorganisointi, hajoaminen tai muu myynti tai siirto Jotkut tai kaikki omaisuuserämme, joko menossa huolenaihe tai osana konkurssia, selvitystilaa, tai vastaava menettely, jossa palvelun käyttäjistämme on pitänyt henkilötiedot siirretyt varat.

  • Muihin tarkoituksiin: Voimme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten Tietoanalyysi, käyttökehityksen tunnistaminen, myynninedistämismme tehokkuuden määrittäminen kampanjat ja arvioida ja parantaa palvelumme, tuotteita, palveluita, markkinointia ja sinun kokea.

Voimme jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi palvelun kanssa Palveluntarjoajat seurata ja analysoida palvelumme käyttöä, maksujen käsittelyä varten, ottaaksesi sinuun yhteyttä.
  • Liiketoiminnan siirroille: Voimme jakaa tai siirtää henkilökohtaisia ​​tietojasi Yhteys yhdistämisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai neuvottelujen aikana Kaikkien tai osan liiketoimintamme hankkiminen toiselle yritykselle.
  • Tytäryhtiöiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, joissa Tapaus vaadimme näitä tytäryhtiöitä kunnioittamaan tätä tietosuojakäytäntöä. Tytäryhtiöt sisältävät meidän emoyhtiö ja muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yritykset, jotka me valvonta tai jotka ovat yhteisen valvonnassa kanssamme.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi yrityksemme kanssa Kumppanit tarjoavat sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai tarjouksia.
  • Muiden käyttäjien kanssa: Kun jaat henkilökohtaisia ​​tietoja tai muuten vuorovaikutuksessa julkiset alueet muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat tarkastella tällaisia ​​tietoja, ja ne voivat olla jaetaan julkisesti ulkopuolelle.
  • Suostumuksellasi: Voimme paljastaa henkilökohtaiset tietosi muille Tarkoitus suostumuksellasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yhtiö säilyttää henkilötietosi vain niin kauan kuin on tarpeen asetettuihin tarkoituksiin tässä tietosuojakäytännössä. Pidämme ja käytämme henkilötietojasi tarvittaessa Noudata laillisia velvollisuuksiamme (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi noudattamiseksi sovellettavien lakien kanssa), ratkaise riidat ja täytäntöön oikeudelliset sopimuksemme ja politiikkamme.

Yhtiö säilyttää myös käyttötiedot sisäisiä analyysitarkoituksia varten. Käyttötiedot ovat yleensä säilytetään lyhyemmän ajan, paitsi kun näitä tietoja käytetään turvallisuuden tai Palvelumme toiminnallisuuden parantamiseksi tai meillä on laillisesti velvollisuus säilyttää nämä tiedot Pidemmät ajanjaksot.

Henkilötietojesi siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, käsitellään yrityksen käyttötoimistoissa ja sisään Kaikki muut paikat, joissa prosessointiin osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Se tarkoittaa, että tämä Tiedot voidaan siirtää - ja ylläpitää - tietokoneita, jotka sijaitsevat valtion ulkopuolella, maakunta, maa tai muu hallituksen lainkäyttövalta, jossa tietosuojalaki voi eroa kuin lainkäyttövallastasi.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön, jota seuraa tällaisten tietojen lähettäminen edustaa Sopimuksesi kyseiseen siirtoon.

Yhtiö suorittaa kaikki toimenpiteet kohtuullisen tarpeellisesti sen varmistamiseksi, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä henkilötietojesi siirtämistä tapahdu organisaatiolle tai maalle, ellei turvallisuus mukaan lukien riittävästi valvontaa tietosi ja muut henkilökohtaiset tiedot.

Henkilötietojen paljastaminen

Yrityksen tilisiirrot

Jos yritys on mukana sulautumisessa, hankinta- tai omaisuuserissä, henkilötietosi voivat olla siirretty. Annamme ilmoituksen ennen kuin henkilötietosi siirretään ja niistä tulee aiheita toiseen tietosuojakäytäntöön.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa yritystä voidaan joutua paljastamaan henkilötietosi, jos vaaditaan niin lailla tai vastauksena viranomaisten (esim. Tuomioistuin tai a valtion virasto).

Muut lakisääteiset vaatimukset

Yhtiö voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä MÄÄN:

  • Noudattaa laillista velvoitetta
  • Suojaa ja puolustaa yhtiön oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtainen turvallisuus
  • Suojata oikeudellisilta vastuilta

Henkilötietojesi turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeä, mutta muista, että ei siirron menetelmää Internetin kautta tai sähköisen tallennusmenetelmä on 100% turvallinen. Kun yritämme käyttää Kaupallisesti hyväksyttävä keino henkilötietojen suojaamiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuus.

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä

Käyttämillämme palveluntarjoajilla voi olla pääsy henkilötietoihisi. Nämä kolmansien osapuolen myyjät Kerää, tallentaa, käyttää, prosessoi ja siirrä tietoa toiminnastasi palvelumme aikana heidän tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Analytiikka

Voimme käyttää kolmansien osapuolien palveluntarjoajia palvelumme käytön seuraamiseen ja analysointiin.

Sähköpostimarkkinointi

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksesi sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinoinnin tai mainosmateriaalien kanssa ja muut tiedot, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Voit jättää minkä tahansa tai kaiken nämä viestinnän meiltä seuraamalla tilauksen peruuttamislinkkiä tai mihin tahansa Lähetämme sähköpostia tai ottamalla yhteyttä meihin.

GDPR -tietosuoja

Oikeudellinen perusta henkilötietojen käsittelemiseen GDPR: n nojalla

Voimme käsitellä henkilötietoja seuraavissa olosuhteissa:

  • Suostumus: Olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelemiseen yhdelle tai tarkempia tarkoituksia.
  • Sopimuksen suorittaminen: Henkilötietojen toimittaminen on välttämätöntä Sopimuksen tekeminen kanssasi ja/tai mahdollisista sen ennakkomaksuista velvoitteita.
  • Oikeudelliset velvoitteet: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä a laillinen velvoite, johon yhtiö on kohdennettava.
  • Tärkeitä etuja: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä suojataksesi elintärkeät edut tai toisen luonnollisen henkilön.
  • Julkiset edut: Henkilötietojen käsittely liittyy kuljetettuun tehtävään Yleisellä etuna tai yhtiössä olevien virallisten viranomaisten käytöstä.
  • Lailliset edut: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä yrityksen käyttämät lailliset edut.

Joka tapauksessa yritys auttaa mielellään selventämään erityistä oikeudellista perustaa Käsittely ja erityisesti henkilötietojen toimittaminen on lakisääteinen vai sopimus vaatimus tai vaatimus, joka tarvitaan sopimuksen tekemiseen.

GDPR: n mukaiset oikeutesi

Yhtiö sitoutuu kunnioittamaan henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja takaamaan sinut voi käyttää oikeuksiasi.

Sinulla on oikeus tämän tietosuojakäytännön mukaisesti ja lain mukaan, jos olet EU: n sisällä::

  • Pyydä pääsyä henkilötietoihisi. Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa Tietoja meillä on sinulle. Aina kun mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää poistoa Henkilötietosi suoraan tilisi asetusosassa. Jos et pysty Suorita nämä toimet itse, ota meihin yhteyttä auttaaksesi sinua. Tämän avulla voit myös Vastaanota kopio henkilökohtaisista tiedoista, joita pidämme sinusta.
    • Käyttötilitiedot
      Sähköpostimuoto: Esimerkki@mailserver.domain
  • Pyydä sinua pitämämme henkilötietojen korjaamista. Sinulla on Oikeus olla puutteellisia tai epätarkkoja tietoja, joita pidämme sinusta korjattuna.
    • Muokkaa tilitietoja
      Sähköpostimuoto: Esimerkki@mailserver.domain
  • Hallita pyyntöjäsi. Sinulla on oikeus pyytää meitä näyttämään kaikki pyyntösi sinulle.
    • Näytä kaikki pyynnöt
      Sähköpostimuoto: Esimerkki@mailserver.domain
  • Vastusta henkilötietojen käsittelyä. Tämä oikeus on olemassa missä olemme Luottaen laillisiin etuihin jalostuksemme oikeudellisena perustana ja jotain on jotain erityisestä tilanteestasi, joka saa sinut vastustamaan käsittelyämme Henkilötiedot tällä kentällä. Sinulla on myös oikeus vastustaa missä käsittelemme Henkilötiedot suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Pyydä henkilötietojesi poistamista. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan Tai poista henkilötiedot, kun meille ei ole syytä jatkaa sen käsittelyä.
    • Poista tilitiedot
      Sähköpostimuoto: Esimerkki@mailserver.domain
  • Pyydä henkilötietojesi siirtämistä. Tarjoamme sinulle tai a Kolmas osapuoli, jonka olet valinnut, henkilötietosi jäsenneltyyn, yleisesti käytetyllä, koneen luettavissa olevassa muoto. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, jotka alun perin antanut suostumuksen käytettäväksi tai missä käytimme tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.
  • Poista suostumuksesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi käyttämiseen Henkilötietosi. Jos perität suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle pääsyä Palvelun tiettyihin erityisiin toimintoihin.

GDPR -tietosuojaoikeuksien käyttäminen

Voit käyttää pääsy-, korjaus-, peruutus- ja vastustusoikeuksiaan ottamalla yhteyttä Meille. Huomaa, että voimme pyytää sinua tarkistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin vastaat tällaisiin pyyntöihin. Jos Pyydämme pyynnön, yritämme parhaamme vastata sinulle mahdollisimman pian.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle keräyksestämme ja käytöstämme Henkilökohtaiset tiedot. Lisätietoja, jos olet Euroopan talousalueella (ETA), kiitos Ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen ETA: ssa.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei käsittele ketään alle 13 -vuotiaita. Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot alle 13 -vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja sinä Tiedät, että lapsesi on toimittanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota meihin yhteyttä. Jos meistä tulee tietoisia siitä, että olemme keränneet henkilötietoja kaikilta alle 13 -vuotiailta Vanhempien suostumus, ryhdymme toimiin poistaaksemme nämä tiedot palvelimiltamme.

Jos meidän on luotettava suostumukseen oikeudellisena perustana tietojen ja maasi käsittelemiselle Vaatii vanhemmalta suostumuksen, saatamme vaatia vanhempasi suostumusta ennen keräämistä ja käyttöä nämä tiedot.

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin, joita me emme käytä. Jos napsautat a Kolmannen osapuolen linkki, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme sinua voimakkaasti Tarkista jokaisen vierailemasi sivustojen tietosuojakäytäntö.

Meillä ei ole hallintaa eikä ota vastuuta sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai minkä tahansa kolmansien osapuolen sivustojen tai palveluiden käytännöt.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle muutoksista lähettämällä Tämän sivun uusi tietosuojakäytäntö.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvän ilmoituksen palvelumme ennen muutosta Tuleminen voimaan ja päivitä "viimeksi päivitetty" päivämäärä tämän tietosuojakäytännön kärjessä.

Sinua suositellaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisista muutoksista. Muutokset tähän Tietosuojakäytäntö on tehokasta, kun ne julkaistaan ​​tällä sivulla.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

  • Vierailemalla tällä sivulla verkkosivustollamme: https://bornovdedical.com
  • Lähettämällä meille sähköpostia: info@bornovagroup.com