Adatvédelmi irányelvek

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

 

Utoljára frissítve 2024. június 21 -én

 

 

 

Ez a Bornova SAS adatvédelmi közleménye. ("mi," "minket, "vagy"a miénk"), leírja, hogyan és miért tudunk gyűjteni, tárolni, használni és/vagy megosztani (" "folyamat") Az Ön adatait, ha szolgáltatásainkat használja ("Szolgáltatás"), például amikor:

  • Látogasson el weboldalunkra a következő címen: https://www.bornovamedical.com, vagy bármely olyan weboldalunk, amely hivatkozik erre az adatvédelmi értesítésre
  • Vegyen részt velünk más kapcsolódó módon, ideértve az értékesítést, marketingt vagy eseményeket is

Kérdések vagy aggályok? Az adatvédelmi értesítés elolvasása segít megérteni adatvédelmi jogait és választásait. Ha nem ért egyet politikáinkkal és gyakorlatainkkal, kérjük, ne használja szolgáltatásainkat. Ha továbbra is bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@bornovagroup.com címen.

 

 

A legfontosabb pontok összefoglalása

 

Ez az összefoglaló kulcsfontosságú pontokat ad az adatvédelmi értesítésünkből, de további részleteket találhat ezekről a témákról az egyes kulcspontok utáni linkre kattintással vagy a mi használatával Tartalomjegyzék Az alábbiakban megtalálja a keresett részt.

 

Milyen személyes információkat dolgozunk fel? Amikor meglátogatja, használja vagy navigálja szolgáltatásainkat, feldolgozhatjuk a személyes információkat, attól függően, hogy hogyan lépnek kapcsolatba velünk és a szolgáltatásokkal, a választási lehetőségeket, valamint az Ön által használt termékeket és szolgáltatásokat. Tudj meg többet Személyes adatok, amelyeket nekünk nyilvánosságra hoz.

 

Feldolgozunk -e valamilyen érzékeny személyes információt? Nem dolgozzuk fel az érzékeny személyes információkat.

 

Gyűjtünk -e valamilyen információt harmadik felektől? Információkat gyűjthetünk nyilvános adatbázisokból, marketingpartnerekből, közösségi média platformokból és más külső forrásokból. Tudj meg többet Más forrásokból összegyűjtött információk.

 

Hogyan dolgozzuk fel az Ön adatait? Az Ön adatait feldolgozzuk szolgáltatásaink nyújtása, fejlesztése és kezelése érdekében, kommunikálunk veled, a biztonság és a csalások megelőzése érdekében, valamint a törvény betartása érdekében. Az Ön adatait más célokra is feldolgozhatjuk az Ön hozzájárulásával. Az Ön adatait csak akkor dolgozjuk fel, ha érvényes jogi okunk van erre. Tudj meg többet Hogyan dolgozzuk fel az Ön adatait.

 

Milyen helyzetekben és milyen típusú felek osztják meg a személyes információkat? Megoszthatjuk az információkat meghatározott helyzetekben és harmadik felek konkrét kategóriáiban. Tudj meg többet Mikor és kivel osztjuk meg személyes adatait.

 

Hogyan tarthatjuk biztonságban az Ön adatait? Személyes adatainak védelme érdekében vannak szervezeti és műszaki folyamatok és eljárások. Azonban az interneten vagy az információs tárolási technológián keresztül nem garantálható, hogy 100% -ban biztonságos, tehát nem ígérhetjük vagy garantálhatjuk, hogy a hackerek, a számítógépes bűnözők vagy más jogosulatlan harmadik felek nem lesznek képesek legyőzni biztonságunkat, és nem megfelelően gyűjteni, hozzáférni, hozzáférni, hozzáférni, hozzáférni, hozzáférni, hozzáférni, hozzáférni, hozzáférni, hozzáférni, hozzáférni, hozzáférésünk , lopja el vagy módosítsa az adatait. Tudj meg többet Hogyan tartjuk biztonságban az Ön adatait.

 

Milyen jogaid vannak? Attól függően, hogy hol helyezkedik el földrajzilag, az alkalmazandó adatvédelmi törvény azt jelentheti, hogy bizonyos jogai vannak a személyes adataival kapcsolatban. Tudj meg többet Az Ön adatvédelmi jogai.

 

Hogyan gyakorolja a jogait? A jogainak gyakorlásának legegyszerűbb módja a Adattant hozzáférési kérelem, vagy kapcsolatba lépve velünk. Bármely kérelem alapján megvizsgáljuk és cselekedünk az alkalmazandó adatvédelmi törvényekkel összhangban.

 

Szeretne többet megtudni arról, hogy mit csinálunk az általunk gyűjtött információkkal? Tekintse át az adatvédelmi értesítést teljes egészében.

 

 

TARTALOMJEGYZÉK

 

  1. Milyen információkat gyűjtünk?
  2. Hogyan dolgozzuk fel az Ön adatait?
  3. Milyen jogi alapokra támaszkodunk a személyes adatainak feldolgozásához?
  4. Mikor és kivel osztjuk meg személyes adatait?
  5. Mi az álláspontunk a harmadik fél webhelyein?
  6. Használunk sütiket és más nyomkövető technológiákat?
  7. Hogyan kezelhetjük a társadalmi bejelentkezéseit? 
  8. Meddig tartjuk az Ön adatait?
  9. Hogyan tarthatjuk biztonságban az Ön adatait?
  10. Gyűjtünk információkat a kiskorúaktól?
  11. Melyek a magánélet védelme?
  12. A Do-Not-Track szolgáltatások vezérlőelemei
  13. Van -e az Egyesült Államok lakosainak konkrét adatvédelmi jogai?
  14. Frissítéseket végezünk erről az értesítésről?
  15. Hogyan lehet kapcsolatba lépni velünk erről az értesítésről?
  16. Hogyan lehet áttekinteni, frissíteni vagy törölni az Önből gyűjtött adatokat?

 

 

  1. Milyen információkat gyűjtünk?

 

Személyes adatok, amelyeket nekünk nyilvánosságra hoz

 

Röviden: Összegyűjtjük az Ön által megadott személyes információkat.

 

Olyan személyes információkat gyűjtünk, amelyeket önként nyújt nekünk, amikor regisztrál a Szolgáltatásokon, kifejezi az érdeklődést, hogy információkat szerezzen rólunk vagy termékeinkről és szolgáltatásainkról, amikor részt vesz a Szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységekben, vagy más módon, amikor kapcsolatba lép velünk.

 

Az Ön által biztosított személyes adatok. Az általunk gyűjtött személyes adatok függnek az USA -val és a Szolgáltatásokkal való interakciók kontextusától, a választási lehetőségektől, valamint az Ön által használt termékeket és szolgáltatásokat. Az általunk gyűjtött személyes adatok a következőket tartalmazhatják:

  • nevek
  • telefonszámok
  • email címek
  • levelezési címek
  • felhasználónév
  • jelszavak
  • Kapcsolattartó preferenciák
  • Kapcsolattartó vagy hitelesítési adatok
  • számlázási címek
  • Betéti/hitelkártya számok

Érzékeny információ. Nem dolgozzuk fel az érzékeny információkat.

 

Fizetési adatok. Összegyűjthetjük a fizetés feldolgozásához szükséges adatokat, ha vásárlásokat választ, például a fizetési eszköz számát és a fizetési eszközhöz társított biztonsági kódot. Az összes fizetési adatot a Shopify és a PayPal kezeli és tárolja. Itt találhatja meg az adatvédelmi értesítési linkjét: https://www.shopify.com/legal/privacy és https://www.paypal.com/va/legalhub/privacy-full.

 

__________

 

A közösségi média bejelentkezési adatok. Lehet, hogy a meglévő közösségi média fiókjainak, például a Facebook, X vagy más közösségi médiafiók felhasználásával regisztrálhatjuk Önt, hogy regisztráljon velünk. Ha úgy dönt, hogy ilyen módon regisztrál, bizonyos profilinformációkat gyűjtünk rólad a közösségi média szolgáltatótól, a "nevű szakaszban leírtak szerintHogyan kezelhetjük a társadalmi bejelentkezéseit?" lent.

 

Az összes személyes információnak, amelyet Ön nekünk nyújt, igaznak, teljesnek és pontosnak kell lennie, és értesítenie kell az ilyen személyes információk változásait.

 

Az információk automatikusan összegyűjtöttek

 

Röviden: Néhány információt - például az Internet Protocol (IP) címét és/vagy a böngésző és az eszköz jellemzőit - automatikusan összegyűjtik, amikor meglátogatja a Szolgáltatásainkat.

 

Bizonyos információkat automatikusan összegyűjtünk, amikor meglátogatja, használja vagy navigálja a Szolgáltatásokat. Ez az információ nem tárja fel az Ön személyazonosságát (például a nevét vagy az elérhetőségét), de tartalmazhat eszköz- és felhasználási információkat, például az IP -címet, a böngésző és az eszköz jellemzőit, az operációs rendszert, a nyelvi preferenciákat, az URL -eket, az eszköznevet, az országot, a helyet, a helyét , Információ arról, hogy hogyan és mikor használja a szolgáltatásainkat, valamint más műszaki információkat. Erre az információra elsősorban szolgáltatásaink biztonságának és működésének fenntartásához, valamint belső elemzési és jelentési célok fenntartásához szükséges.

 

Sok vállalkozáshoz hasonlóan információkat is gyűjtünk sütik és hasonló technológiák révén. Erről többet megtudhat a Cookie -értesítésben: https://bornovamedical.com/pages/cookie-policy.

 

Az általunk gyűjtött információk tartalmazzák:

  • Napló- és felhasználási adatok. A napló- és felhasználási adatok szolgáltatáshoz kapcsolódó, diagnosztikai, felhasználási és teljesítményinformációk, a szerverek automatikusan összegyűjtik a szolgáltatásainkhoz való hozzáférés vagy felhasználás, és amelyet a naplófájlokban rögzítünk. Attól függően, hogy miként lép kapcsolatba velünk, ez a naplóadatok tartalmazhatják az IP -címet, az eszközinformációkat, a böngésző típusát, valamint a szolgáltatások tevékenységével kapcsolatos beállításokat és információkat (például a felhasználáshoz, az oldalakhoz és a megtekintett fájlokhoz kapcsolódó dátum/időbélyegek , keresések és egyéb, az Ön által alkalmazott funkciók, például az eszköz eseményinformációinak (például a rendszer tevékenysége, a hibajelentések (néha "összeomlási dumpok") és a hardverbeállítások).
  • Eszközadatok. Összegyűjtjük az eszközadatokat, például a számítógépről, a telefonról, a táblagépről vagy más eszközről, amelyet a Szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez használnak. A használt eszköztől függően ez az eszközadatok tartalmazhatnak olyan információkat, mint például az IP -cím (vagy a proxy szerver), az eszköz- és az alkalmazás azonosító száma, a hely, a böngésző típus, a hardver modell, az internetszolgáltató és a mobilszolgáltató, az operációs rendszer, és Rendszerkonfigurációs információk.
  • Helyi adatok. Összegyűjtjük a helyadatokat, például információkat az eszköz helyéről, amely pontos vagy pontatlan lehet. Az összegyűjtött információk mennyire függ az eszköz típusától és beállításaitól, amelyeket a Szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez használnak. Például használhatunk GPS -t és más technológiákat a földrajzi helymeghatározási adatok gyűjtésére, amelyek megmondják a jelenlegi helyét (az Ön IP -címe alapján). Lehetővé teheti, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy ezeket az információkat az információkhoz való hozzáférés megtagadásával vagy az eszközön történő letiltás révén gyűjtsük be. Ha azonban úgy dönt, hogy kilép, akkor előfordulhat, hogy nem tudja használni a Szolgáltatások bizonyos aspektusait.

Más forrásokból összegyűjtött információk

 

Röviden: Korlátozott adatokat gyűjthetünk nyilvános adatbázisokból, marketingpartnerekből, közösségi média platformokból és más külső forrásokból.

 

Annak érdekében, hogy javítsuk az Ön számára releváns marketing, ajánlatok és szolgáltatások nyújtásának képességét, és frissítsük nyilvántartásainkat, információkat szerezhetünk rólad más forrásokból, például nyilvános adatbázisokból, közös marketing partnerekből, leányvállalati programokból, adatszolgáltatókból, közösségi média platformokból , És más harmadik felektől. Ez az információ magában foglalja a levelezési címeket, a munkaköröket, az e -mail címeket, a telefonszámokat, a szándékadatokat (vagy a felhasználói magatartási adatokat), az internetes protokoll (IP) címeket, a közösségi média profilokat, a közösségi média URL -jeit és az egyéni profilokat, a célzott hirdetések és események alkalmazásában promóció.

 

Ha a közösségi média platformon kapcsolatba lép velünk a közösségi média fiókjával (például a Facebook vagy az X), akkor személyes információkat kapunk rólad olyan platformokról, mint a neve, az e -mail címe és a nem. Bármely személyes információ, amelyet a közösségi média fiókjából gyűjtünk, a közösségi média fiók adatvédelmi beállításaitól függ. Felhívjuk figyelmét, hogy az Ön adatainak saját felhasználását nem szabályozza ez az adatvédelmi értesítés.

 

 

  1. Hogyan dolgozzuk fel az Ön adatait?

 

Röviden: Az Ön adatait feldolgozzuk szolgáltatásaink nyújtása, fejlesztése és kezelése érdekében, kommunikálunk veled, a biztonság és a csalások megelőzése érdekében, valamint a törvény betartása érdekében. Az Ön adatait más célokra is feldolgozhatjuk az Ön hozzájárulásával.

 

Személyes adatait különféle okokból dolgozzuk fel, attól függően, hogy hogyan lépnek kapcsolatba szolgáltatásainkkal, ideértve a következőket is:

  • A fiók létrehozásának és hitelesítésének megkönnyítése, valamint a felhasználói fiókok kezelése. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, hogy létrehozhat és bejelentkezhet a fiókjába, valamint a fiókját működőképes állapotban tarthatja.
  • Visszajelzés kérése. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, ha szükséges, hogy visszajelzést kérjen, és kapcsolatba lépjen Önnel a Szolgáltatások használatáról.
  • Marketing és promóciós kommunikáció küldése. Feldolgozhatjuk azokat a személyes információkat, amelyeket nekünk küldött nekünk marketing céljainkra, ha ez összhangban áll a marketing preferenciáival. Bármikor kiléphet marketing -e -maileinkből. További információkért lásd: "Melyek a magánélet védelme?" lent.
  • Hogy célzott hirdetést nyújtson Önnek. Feldolgozhatjuk az Ön adatait az Ön érdeklődési körének, helyének és még sok másnak megfelelő személyre szabott tartalom és hirdetés fejlesztésére és megjelenítésére. További információkért lásd a Cookie -értesítést: https://bornovamedical.com/pages/cookie-policy.
  • Szolgáltatásaink védelme érdekében. Feldolgozhatjuk az Ön adatait az erőfeszítéseink részeként, hogy szolgáltatásainkat biztonságban tartsuk, ideértve a csalások megfigyelését és megelőzését is.
  • A felhasználási trendek azonosítása. Feldolgozhatjuk az információkat arról, hogy miként használja fel szolgáltatásainkat, hogy jobban megértsék, hogyan használják őket, hogy javítsuk őket.
  • A marketing és promóciós kampányaink hatékonyságának meghatározása. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, hogy jobban megértsük, hogyan lehet az Ön számára legmegfelelőbb marketing- és promóciós kampányokat biztosítani.
  • Az egyén létfontosságú érdekeinek megmentése vagy védelme. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, ha szükséges az egyén létfontosságú érdekeinek mentése vagy védelme érdekében, például a károk megelőzésére.

 

  1. Milyen jogi alapokra támaszkodunk az Ön adatainak feldolgozásához?

 

Röviden: Csak akkor dolgozzuk fel a személyes adatait, ha úgy gondoljuk, hogy szükséges, és érvényes jogi okunk van (azaz a jogi alap), hogy az alkalmazandó törvények szerint, például az Ön hozzájárulásával, a törvények betartásához, a szolgáltatások nyújtásához nyújtott szolgáltatások nyújtásához vagy teljesítse szerződéses kötelezettségeinket, védelme vagy legitim üzleti érdekeink teljesítése érdekében.

 

Ha az EU -ban vagy az Egyesült Királyságban található, ez a szakasz Önre vonatkozik.

 

Az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az Egyesült Királyság GDPR megköveteli, hogy magyarázzuk meg az érvényes jogi alapokat, amelyekre támaszkodunk a személyes adatainak feldolgozása érdekében. Mint ilyen, a következő jogi alapokra támaszkodhatunk személyes adatainak feldolgozására:

  • Beleegyezés. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, ha engedélyt (azaz hozzájárulást) adott nekünk, hogy személyes adatait egy adott célra felhasználhassa. Bármikor visszavonhatja hozzájárulását. Tudj meg többet A hozzájárulás visszavonása.
  • Legitim érdekek. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, amikor úgy gondoljuk, hogy ésszerűen szükséges a legitim üzleti érdekeink elérése, és ezek az érdekek nem haladják meg érdekeit, alapvető jogait és szabadságait. Például feldolgozhatjuk személyes adatait a leírt célokra:
  • Küldje el a felhasználóknak információkat a termékeink és szolgáltatásaink speciális ajánlatairól és kedvezményeiről
  • Személyre szabott és releváns hirdetési tartalom fejlesztése és megjelenítése felhasználóink ​​számára
  • Elemezze szolgáltatásaink használatát, hogy javítsuk azokat a felhasználók bevonása és megtartása érdekében
  • Támogassa marketing tevékenységeinket
  • Diagnosztizálja a problémákat és/vagy megakadályozza a csalárd tevékenységeket
  • Tudja meg, hogyan használja felhasználóink ​​termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy javítsuk a felhasználói élményt
  • Jogi kötelezettségek. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, ha úgy gondoljuk, hogy szükség van jogi kötelezettségeink betartására, például a bűnüldöző szervekkel vagy a szabályozó ügynökséggel való együttműködéshez, a törvényes jogaink gyakorlásához vagy védelméhez, vagy az Ön adatait nyilvánosságra hozni bizonyítékként a peres ügyekben, amelyekben mi vagyunk. magában foglal.
  • Létfontosságú érdekek. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, ha úgy gondoljuk, hogy meg kell védeni az Ön létfontosságú érdekeit vagy egy harmadik fél létfontosságú érdekeit, például olyan helyzeteket, amelyek bármely személy biztonságát érintő potenciális fenyegetéseket érintik.

Ha Kanadában található, ez a szakasz Önre vonatkozik.

 

Feldolgozhatjuk az Ön adatait, ha konkrét engedélyt (azaz kifejezett hozzájárulást) adott nekünk, hogy személyes adatait egy meghatározott célra felhasználhassa, vagy olyan helyzetekben, amikor az engedélyét le lehet vonni (azaz hallgatólagos beleegyezés). tudsz Vegye ki a hozzájárulását bármikor.

 

Bizonyos kivételes esetekben jogilag megengedhetünk az alkalmazandó törvények szerint, hogy az Ön adatait az Ön hozzájárulása nélkül dolgozza fel, ideértve például:

  • Ha a gyűjtés egyértelműen az egyén érdekében van, és az egyetértés nem érhető el időben
  • A vizsgálatok és a csalások észlelése és megelőzése érdekében
  • Üzleti tranzakciók esetén, feltéve, hogy bizonyos feltételek teljesülnek
  • Ha azt egy tanúk kimutatás tartalmazza, és a gyűjtemény szükséges a biztosítási igény felméréséhez, feldolgozásához vagy rendezéséhez
  • A sérült, beteg vagy elhunyt személyek azonosításához, valamint a rokonok melletti kommunikációhoz
  • Ha ésszerű indokunk van arra, hogy azt higgyük, hogy az egyén pénzügyi visszaélés áldozata volt vagy áldozata lehet
  • Ha ésszerű elvárni, hogy az egyetértéssel történő beszedést és felhasználást az információk rendelkezésre állása vagy pontosságát veszélyeztetné, és a gyűjtemény ésszerű a megállapodás megsértésének vagy a kanadai törvények vagy a tartomány megsértésének kivizsgálásához kapcsolódó célokra.
  • Ha a nyilvánosságra hozatalra szükség van egy idézés, parancs, bírósági végzés vagy a nyilvántartások előállításával kapcsolatos szabályok betartására
  • Ha azt egy személy készítette a foglalkoztatás, üzleti vagy szakma során, és a gyűjtemény összhangban áll azzal a céllal, amelyre az információkat előállították
  • Ha a gyűjtemény kizárólag újságírói, művészeti vagy irodalmi célokra szolgál
  • Ha az információ nyilvánosan elérhető, és a rendeletek meghatározzák

 

  1. Mikor és kivel osztjuk meg személyes adatait?

 

Röviden: Megoszthatjuk az információkat az ebben a szakaszban leírt konkrét helyzetekben és/vagy a harmadik felek következő kategóriáiban.

 

Szállítók, tanácsadók és más harmadik fél szolgáltatók. Megoszthatjuk adatait harmadik fél eladókkal, szolgáltatókkal, vállalkozókkal vagy ügynökökkel ("(" "harmadik felek") akik szolgáltatásokat nyújtanak nekünk vagy a mi nevünkben, és hozzáférést igényelnek az ilyen információkhoz való hozzáféréshez. Személyes adatait, hacsak nem utasítottuk őket, akkor nem osztják meg az Ön személyes adatait, kivéve őket.

 

A harmadik felek kategóriái, amelyekkel megoszthatjuk a személyes információkat, a következők:

  • Hirdetési hálózatok
  • Fizetési processzorok
  • Értékesítési és marketing eszközök
  • Adatelemzési szolgáltatások
  • Rendelés teljesítési szolgáltatók

 

Lehet, hogy meg kell osztanunk személyes adatait a következő helyzetekben:

  • Üzleti transzferek. Megoszthatjuk vagy átadhatjuk az Ön adatait az egyesülések, a vállalati eszközök eladásának, a finanszírozásnak, vagy üzleti tevékenységünknek vagy egy részének megszerzésével kapcsolatos tárgyalásokkal vagy annak során, egy másik társaságnak.
  • Leányvállalatok. Megoszthatjuk az Ön adatait leányvállalatainkkal, ebben az esetben megköveteljük a leányvállalatoknak, hogy tartsák be ezt az adatvédelmi értesítést. A leányvállalatok magukban foglalják az anyavállalatunkat és minden leányvállalatot, közös vállalkozási partnert vagy más, az általunk ellenőrzött vagy a velünk közös ellenőrzés alatt álló vállalatokat.
  • Üzleti partnerek. Megoszthatjuk az Ön adatait üzleti partnereinkkel, hogy bizonyos termékeket, szolgáltatásokat vagy promóciókat kínáljon Önnek.

 

  1. Mi az álláspontunk a harmadik fél webhelyein?

 

Röviden: Nem vagyunk felelősek az olyan információk biztonságáért, amelyeket Ön megoszthat harmadik felekkel, amelyekhez kapcsolódhatunk, vagy akik szolgáltatásainkon hirdethetnek, de nem állnak kapcsolatban a szolgáltatásainkkal.

 

A Szolgáltatások összekapcsolhatják a harmadik fél webhelyeire, az online szolgáltatásokra vagy a mobil alkalmazásokra, és/vagy olyan harmadik felek hirdetéseit tartalmazhatják, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk, és amelyek más webhelyekre, szolgáltatásokra vagy alkalmazásokra hivatkozhatnak. Ennek megfelelően nem vállalunk garanciát semmilyen harmadik felre vonatkozóan, és nem vállalunk felelősséget az ilyen harmadik fél webhelyek, szolgáltatások vagy alkalmazások által okozott veszteségekért vagy károkért. A harmadik fél weboldalához, szolgáltatáshoz vagy alkalmazáshoz fűződő link beillesztése nem jelenti azt, hogy az általunk jóváhagyják. Nem garantálhatjuk a harmadik feleknek nyújtott adatok biztonságát és magánéletét. A harmadik felek által összegyűjtött adatokra ez az adatvédelmi értesítés nem vonatkozik. Nem vagyunk felelősek a harmadik felek tartalmáért vagy adatvédelmi és biztonsági gyakorlatáért és politikáért, ideértve más webhelyeket, szolgáltatásokat vagy alkalmazásokat, amelyek összekapcsolhatók a Szolgáltatásokkal vagy onnan. Vizsgálnia kell az ilyen harmadik felek politikáját, és vegye fel a kapcsolatot közvetlenül velük, hogy válaszoljon a kérdéseire.

 

  1. Használunk sütiket és más nyomkövető technológiákat?

 

Röviden: Használhatunk sütiket és egyéb nyomkövető technológiákat az Ön adatainak gyűjtésére és tárolására.

 

Használhatunk sütiket és hasonló nyomkövető technológiákat (például webjelzőket és pixeleket) az információk gyűjtésére, amikor a szolgáltatásokkal kapcsolatba lépünk. Egyes online nyomkövető technológiák segítenek fenntartani szolgáltatásaink és fiókja biztonságát, megakadályozzuk az ütközéseket, javítsák a hibákat, mentsék el az Ön preferenciáit és segítsenek az alapvető webhelyfunkciókban.

 

Megengedjük továbbá harmadik feleknek és szolgáltatóknak, hogy online nyomkövető technológiákat használjanak az elemzéshez és a reklámhoz nyújtott szolgáltatásainkon, ideértve a hirdetések kezelésének és megjelenítésének elősegítését, a hirdetések számára az érdeklődéshez való testreszabást, vagy az elhagyott bevásárlókosár -emlékeztetők küldését (a kommunikációs preferenciáktól függően) - A harmadik felek és a szolgáltatók technológiájukat felhasználják az Ön érdekeire szabott termékekről és szolgáltatásokról szóló hirdetések biztosítására, amelyek akár szolgáltatásainkon, akár más webhelyeken megjelenhetnek.

 

Amennyiben ezeket az online nyomkövető technológiákat "értékesítésnek"/"megosztásnak" tekintik (amely magában foglalja a célzott hirdetést, az alkalmazandó törvények szerint meghatározottak szerint) kérés az alábbiakban leírtak szerint "Van -e az Egyesült Államok lakosainak konkrét adatvédelmi jogai?"

 

Az ilyen technológiák használatáról szóló konkrét információkat és az egyes sütik megtagadására szolgáló információkat a Cookie -értesítésben tartalmazzuk: https://bornovamedical.com/pages/cookie-policy.

 

A Google Analytics

 

Megoszthatjuk az Ön adatait a Google Analytics -szel a Szolgáltatások használatának nyomon követése és elemzése érdekében. A Google Analytics hirdetési funkciói, amelyeket használhatunk, a következők: Remarketing a Google Analytics segítségével. A Google Analytics által a Szolgáltatásokon keresztüli nyomon követés érdekében látogasson el https://tools.google.com/dlpage/gaoptout- A Google Analytics hirdetési funkcióiból kiléphet a segítségével A hirdetések beállításai és a mobil alkalmazások hirdetési beállításai. Más kiadási eszközök között szerepel http://optout.networkadvertising.org/ és http://www.networkadvertising.org/mobile-choice- A Google adatvédelmi gyakorlataival kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a Google Adatvédelem és Feltételek oldal.

 

  1. Hogyan kezelhetjük a társadalmi bejelentkezéseit?

 

Röviden: Ha úgy dönt, hogy regisztrálja vagy bejelentkezik szolgáltatásainkba egy közösségi médiafiók segítségével, akkor hozzáférhet bizonyos információkhoz rólad.

 

Szolgáltatásaink lehetőséget kínálnak arra, hogy regisztráljon és bejelentkezzen a harmadik féltől származó közösségi médiafiók adatainak (például a Facebook vagy az X bejelentkezési) felhasználásával. Ahol ezt választja, bizonyos profilinformációkat kapunk rólad a közösségi média szolgáltatótól. Az általunk kapott profilinformációk az érintett közösségi média szolgáltatótól függően változhatnak, de gyakran tartalmazza a nevét, az e -mail címét, a barátok listáját és a profilképét, valamint egyéb információkat, amelyeket úgy dönt, hogy nyilvánosságra hozza egy ilyen közösségi média platformon.

 

Az általunk kapott információkat csak a jelen adatvédelmi értesítésben leírt célokra használjuk, vagy amelyeket a vonatkozó szolgáltatásokon egyébként világossá tesznek. Felhívjuk figyelmét, hogy nem irányítjuk és nem vállalunk felelősséget az Ön személyes adatainak egyéb felhasználásaiért a harmadik fél közösségi média szolgáltatója számára. Javasoljuk, hogy vizsgálja felül az adatvédelmi értesítést, hogy megértse, hogyan gyűjtik, használják és osszák meg személyes adatait, és hogyan állíthatják be az adatvédelmi preferenciákat webhelyükön és alkalmazásukon.

 

  1. Meddig tartjuk az Ön adatait?

 

Röviden: Az Ön adatait mindaddig megőrizzük, hogy szükség van a jelen adatvédelmi értesítésben vázolt célok teljesítéséhez, kivéve, ha a törvény másképp nem előírja.

 

Csak akkor tartjuk meg személyes adatait, amíg az a jelen adatvédelmi értesítésben meghatározott célokhoz szükséges, kivéve, ha a törvény (például adó, számvitel vagy egyéb jogi követelmények) hosszabb megőrzési időszakra van szükség vagy megengedi. Ebben a értesítésben nincs cél megkövetelni, hogy személyes adatait hosszabb ideig tartsuk, mint az a időtartam, amikor a felhasználók számlát rendelkeznek velünk.

 

Ha nincs folyamatos legitim vállalkozásunk, hogy feldolgozzuk személyes adatait, akkor töröljük vagy anonimizáljuk az ilyen információkat, vagy ha ez nem lehetséges (például azért, mert személyes adatait a Backup Archives -ben tárolják), akkor biztonságosan fogjuk biztonságosan megtenni. Tárolja személyes adatait, és izolálja azt a további feldolgozásoktól, amíg a törlés nem lesz lehetséges.

 

  1. Hogyan tarthatjuk biztonságban az Ön adatait?

 

Röviden: Célunk, hogy személyes adatait megóvjuk a szervezeti és műszaki biztonsági intézkedések rendszerén keresztül.

 

Megfelelő és ésszerű műszaki és szervezeti biztonsági intézkedéseket hajtottunk végre, amelyek célja a feldolgozott személyes információk biztonságának védelme. Annak ellenére, hogy az Ön adatainak biztosítása érdekében megóvásaink és erőfeszítéseink az interneten keresztüli elektronikus továbbítás vagy az információtároló technológia nem garantálhatók, hogy 100% -ban biztonságosak legyenek, tehát nem ígérhetjük vagy garantálhatjuk, hogy a hackerek, a számítógépes bűnözők vagy más jogosulatlan harmadik felek nem lesznek nem lesznek. képes legyőzni biztonságunkat, és nem megfelelően gyűjteni, hozzáférni, lopni vagy módosítani az Ön adatait. Noha mindent megteszünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében, a személyes adatok továbbítása a szolgáltatásainkba és azokból a saját felelősségére vonatkozik. Csak biztonságos környezetben szabad elérnie a szolgáltatásokat.

 

  1. Gyűjtünk információkat a kiskorúaktól?

 

Röviden: Nem tudjuk tudatosan adatokat gyűjteni a 18 év alatti gyermekek számára vagy piacról.

 

Nem tudunk tudatosan összegyűjteni, nem kérünk adatokat a 18 év alatti gyermekek számára, és nem adunk el tudatosan ilyen személyes információkat. A Szolgáltatások igénybevételével azt állítja, hogy legalább 18 éves vagy, hogy Ön ilyen kiskorú szülõje vagy gyámja, és hozzájárul az ilyen kisebb függõ szolgáltatások igénybevételéhez. Ha megtudjuk, hogy összegyűjtöttük a 18 évesnél fiatalabb felhasználók személyes adatait, deaktiváljuk a fiókot, és ésszerű intézkedéseket teszünk az ilyen adatok azonnali törlése érdekében a nyilvántartásainkból. Ha tudomására jut minden olyan adatról, amelyet 18 év alatti gyermekektől gyűjtöttünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az omercavdar@bornovagroup.com címen.

 

  1. Melyek a magánélet védelme?

 

Röviden: Az Egyesült Államokban vagy egyes régiókban, például az Európai Gazdasági Terület (EGT), az Egyesült Királyság (Egyesült Királyság), a Svájc és a Kanada állambeli lakóhelyétől függően. - Bármikor felülvizsgálhatja, megváltoztathatja vagy megszüntetheti fiókját, az Ön országától, tartományától vagy lakóhelyétől függően.

 

Egyes régiókban (például az EGT, az Egyesült Királyság, a Svájc és a Kanada) az alkalmazandó adatvédelmi törvények alapján bizonyos jogai vannak. Ezek magukban foglalhatják a jogot (i) a hozzáférés kérésére és a személyes adatainak másolatának megszerzésére, (ii) a helyesbítés vagy a törlés igényléséhez; (iii) a személyes adatainak feldolgozásának korlátozása; (iv) adott esetben az adatok hordozhatóságához; és (v) nem szabad automatizált döntéshozatalnak. Bizonyos körülmények között Önnek joga is kifogásolhatja személyes adatainak feldolgozását. Ilyen kérést benyújthat, ha kapcsolatba lép velünk a szakaszban megadott kapcsolattartási adatok felhasználásával.Hogyan lehet kapcsolatba lépni velünk erről az értesítésről?" lent.

 

Bármely kérelem alapján megvizsgáljuk és cselekedünk az alkalmazandó adatvédelmi törvényekkel összhangban.

 

Ha az EGT -ben vagy az Egyesült Királyságban található, és úgy gondolja, hogy jogellenesen dolgozunk fel személyes adatait, akkor joga van panaszkodni az Ön számára Tag állami adatvédelmi hatóság vagy Egyesült Királyság adatvédelmi hatóság.

 

Ha Svájcban található, vegye fel a kapcsolatot a Szövetségi adatvédelmi és információs biztos.

 

A hozzájárulás visszavonása: Ha az Ön hozzájárulására támaszkodunk az Ön személyes adatainak feldolgozására, amely kifejezett és/vagy hallgatólagos hozzájárulást jelent, az alkalmazandó törvénytől függően, akkor jogában áll bármikor visszavonni az Ön hozzájárulását. Bármikor visszavonhatja hozzájárulását, ha felveszi velünk a kapcsolatot a szakaszban megadott kapcsolattartási adatok felhasználásával.Hogyan lehet kapcsolatba lépni velünk erről az értesítésről?"Az alábbiakban, vagy frissíti a preferenciáit.

 

Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ez nem befolyásolja a feldolgozás jogszerűségét a visszavonás előtt, és ha alkalmazandó törvény nem engedi meg, befolyásolja -e a személyes adatainak feldolgozását a hozzájáruláson kívüli törvényes feldolgozási okoktól való támaszkodás mellett.

 

A marketing és a promóciós kommunikáció kilépése: Bármikor leiratkozhat marketing- és promóciós kommunikációnkból, ha kattint a leiratkozási linkre az általunk küldött e -mailekben, vagy kapcsolatba lép velünk a szakaszban megadott részletek felhasználásával.Hogyan lehet kapcsolatba lépni velünk erről az értesítésről?"Az alábbiakban. Ezután eltávolítják a marketinglistákból. Ennek ellenére továbbra is kommunikálhatunk veled-például hogy olyan szolgáltatással kapcsolatos üzeneteket küldjünk, amelyek szükségesek a fiókjának adminisztrációjához és használatához, hogy válaszoljanak a szolgáltatási kérelmekre, vagy más nem marketing célokra.

 

Számla információ

 

Ha bármikor szeretné felülvizsgálni vagy megváltoztatni a fiókjában szereplő információkat, vagy megszünteti a fiókját, akkor:

  • Jelentkezzen be a fiókbeállításokba, és frissítse a felhasználói fiókját.
  • Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott kapcsolattartási adatokkal.

Az Ön fiókjának megszüntetésére kérésére deaktiváljuk vagy töröljük a fiókját és az információkat az aktív adatbázisokból. Ugyanakkor megőrizhetünk néhány információt a fájlokban a csalások elkerülése, a problémák elhárítása, a nyomozások segítése, a jogi feltételek végrehajtása és/vagy az alkalmazandó jogi követelmények betartása érdekében.

 

Sütik és hasonló technológiák: A legtöbb webes böngésző alapértelmezés szerint a sütiket fogadja el. Ha úgy tetszik, akkor általában úgy dönthet, hogy beállítja a böngészőt a sütik eltávolításához és a sütik elutasításához. Ha úgy dönt, hogy eltávolítja a sütiket, vagy elutasítja a sütiket, ez befolyásolhatja szolgáltatásaink bizonyos funkcióit vagy szolgáltatásait. Te is lehet Lépjen ki a hirdetők érdeklődési alapú hirdetéseiből Szolgáltatásainkon. További információkért kérjük, olvassa el a Cookie -értesítést: https://bornovamedical.com/pages/cookie-policy.

 

Ha kérdései vagy megjegyzései vannak az Ön adatvédelmi jogaival kapcsolatban, e -mailt küldhet nekünk az info@bornovagroup.com címen.

 

  1. A Do-Not-Track szolgáltatások vezérlőelemei

 

A legtöbb webes böngésző, valamint egyes mobil operációs rendszerek és mobilalkalmazások tartalmazzák a Do-NOT-Track ("DNT") funkciót vagy beállítást, amelyet aktiválhat, hogy jelezze az adatvédelmi preferenciát, hogy ne rendelkezzen adatokkal az online böngészési tevékenységekről, amelyeket megfigyelt és összegyűjtött. Ebben a szakaszban nem fejeződött be a DNT jelek felismerésére és megvalósítására szolgáló egységes technológiai szabvány. Mint ilyen, jelenleg nem reagálunk a DNT böngészőjelekre vagy más mechanizmusokra, amelyek automatikusan közli az Ön választását, hogy nem nyomon követik az internetet. Ha elfogadják az online nyomon követési szabványt, amelyet a jövőben kell követnünk, akkor a jelen adatvédelmi értesítés felülvizsgált változatában tájékoztatjuk Önt.

 

A kaliforniai törvény megköveteli, hogy tudassa velünk, hogyan reagálunk a böngésző DNT jeleire. Mivel jelenleg nincs iparág vagy jogi szabvány a DNT jelek felismerésére vagy tiszteletére, jelenleg nem reagálunk rájuk.

 

  1. Van -e az Egyesült Államok lakosainak konkrét adatvédelmi jogai?

 

Röviden: Ha Ön Kalifornia, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Indiana, Iowa, Kentucky, Montana, New Hampshire, New Jersey, Oregon, Tennessee, Texas, Utah vagy Virginia lakosa. és kapjon részleteket arról a személyes információkról, amelyeket magáról tartunk rólad, és arról, hogy miként dolgoztuk fel, helyesbítsük a pontatlanságokat, szerezzünk másolatot, vagy töröljük a személyes adatait. Lehet, hogy joga van arra is, hogy visszavonja hozzájárulását személyes adatainak feldolgozásához. Ezeket a jogokat bizonyos körülmények között az alkalmazandó törvények korlátozzák. További információ az alábbiakban található.

 

Az általunk gyűjtött személyes információk kategóriái

 

Az elmúlt tizenkét (12) hónapban összegyűjtöttük a személyes adatok következő kategóriáit:

 

Kategória

Példák

Összegyűjtött

A. Azonosítók

Kapcsolattartási adatok, például a valódi név, az álnév,

 

NEM

 

B. Személyes adatok a kaliforniai ügyfélrekordok statútumában meghatározottak szerint

Név, elérhetőség, oktatás, foglalkoztatás, foglalkoztatási előzmények és pénzügyi információk

 

NEM

 

C. védett osztályozási jellemzők az állami vagy szövetségi törvények szerint

Nem, életkor, születési idő, faj és etnikai hovatartozás, nemzeti származás, családi állapot és egyéb demográfiai adatok

 

NEM

D. Kereskedelmi információk

Tranzakciós információk, vásárlási előzmények, pénzügyi részletek és fizetési információk

 

NEM

E. Biometrikus információk

Ujjlenyomatok és hangnyomatok

 

NEM

F. Internet vagy más hasonló hálózati tevékenység

Böngészés a történelem, a keresési előzmények, az online viselkedés, az érdeklődési adatok és az interakciók és más webhelyeinkkel, alkalmazásainkkal, rendszereinkkel és hirdetéseivel

 

NEM

G. Geolokációs adatok

Eszköz helye

 

NEM

H. Audio, elektronikus, szenzoros vagy hasonló információk

Képek és audio, video- vagy hívásfelvételek, amelyeket üzleti tevékenységeinkkel kapcsolatban hoztak létre

 

NEM

I. Szakmai vagy foglalkoztatással kapcsolatos információk

Üzleti kapcsolattartási adatok annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat üzleti szinten vagy munkakörben, munkatörténetben és szakmai képesítésben nyújtsák Önnek, ha velünk állást jelent.

 

NEM

J. Oktatási információk

Hallgatói nyilvántartások és könyvtári információk

 

NEM

K. Az összegyűjtött személyes információkból levont következtetések

A fent felsorolt ​​bármely összegyűjtött személyes információkból származó következtetések, hogy profilt vagy összefoglalót hozzanak létre, például az egyén preferenciáiról és jellemzőiről

 

NEM

L. Érzékeny személyes adatok

 

NEM

 

Ezen kategóriákon kívül más személyes információkat is gyűjthetünk olyan esetekben, amikor személyesen, online, vagy telefonon vagy levélben kapcsolatba lépünk velünk:

  • Segítségnyújtás az ügyfélszolgálati csatornákon keresztül;
  • Részvétel az ügyfél -felmérésekben vagy versenyekben; és
  • Megkönnyítés a szolgáltatásaink nyújtása és a kérdéseire való válaszadás során.

A szolgáltatások nyújtásához vagy a következőkhöz használjuk és megtartjuk az összegyűjtött személyes információkat:

  • H kategória-Mindaddig, amíg a felhasználónak van egy fiókja velünk

Személyes információk forrásai

 

Tudjon meg többet a személyes információk forrásairól, amelyekben összegyűjtjük "Milyen információkat gyűjtünk?"

 

Hogyan használjuk és megosztjuk a személyes információkat

 

Tudja meg, hogyan használja fel személyes adatait a szakaszban. "Hogyan dolgozzuk fel az Ön adatait?"

 

Összegyűjtjük és megosztjuk személyes adatait a következő címen:

  • A sütik/marketing sütik megcélzása
  • Közösségi média sütik
  • Jeladó/pixelek/címkék

Megosztja -e az Ön adatait bárki mással?

 

Személyes adatait a szolgáltatóinkkal nyilvánosságra hozhatjuk az egyes és az egyes szolgáltatók közötti írásbeli szerződés alapján. Tudjon meg többet arról, hogyan nyilvánosságra hozzuk a személyes információkat a szakaszban ".Mikor és kivel osztjuk meg személyes adatait?"

 

Felhasználhatjuk személyes adatait saját üzleti célokra, például a technológiai fejlesztés és a demonstráció belső kutatásainak elvégzésére. Ezt nem tekintik személyes adatainak „eladása”.

 

Az előző tizenkét (12) hónapban a következő személyes információk kategóriáit nyilvánosságra hoztuk üzleti vagy kereskedelmi célokra:

A harmadik felek kategóriái, akiknek üzleti vagy kereskedelmi célokra nyilvánosságra hoztunk személyes információkat, megtalálhatók "Mikor és kivel osztjuk meg személyes adatait?"

 

Az előző tizenkét (12) hónapban eladtuk vagy megosztottuk a személyes információk kategóriáit harmadik feleknek:

A harmadik felek kategóriái, akiknek személyes információkat értékesítettünk, a következők:

 

A harmadik felek kategóriái, akikkel megosztottuk a személyes információkat, a következők:

  • Hirdetési hálózatok
  • Közösségi hálózatok
  • Felhasználói fiók regisztrációs és hitelesítési szolgáltatások
  • Kapcsolt marketingprogramok
  • Adatelemzési szolgáltatások
  • Retargeting platformok

 

Jogaid

 

Van jogai bizonyos amerikai állami adatvédelmi törvények alapján. Ezek a jogok azonban nem abszolút, és bizonyos esetekben elutasíthatjuk kérését a törvény által megengedett módon. Ezek a jogok magukban foglalják:

  • Tudás joga Függetlenül attól, hogy feldolgozzuk -e az Ön személyes adatait
  • A hozzáférési jog Az Ön személyes adatait
  • Joga a helyesbítéshez pontatlanság az Ön személyes adatainál
  • Kérési jog Személyes adatainak törlése
  • Jog a másolat megszerzéséhez a korábban megosztott személyes adatok közül
  • A megkülönböztetésmentességhez való jog A jogainak gyakorlásához
  • Jog a kilépési jog Személyes adatainak feldolgozása, ha azt célzott hirdetésekhez (vagy a kaliforniai adatvédelmi törvény szerint meghatározottak szerinti megosztáshoz), a személyes adatok eladására vagy a jogi vagy hasonlóan jelentős hatások előmozdításának profilozására használják ("profilozás").

Az államtól függően, ahol él, akkor a következő jogok is lehet:

  • Jog a harmadik felek kategóriáinak listájának beszerzésére, amelyekre a személyes adatokat közöltük (az alkalmazandó törvények megengedett, ideértve a Kaliforniai és a Delaware adatvédelmi törvényét is)
  • Jog a harmadik felek listájának beszerzésének joga, amelyre közzétettük a személyes adatokat (amint azt az alkalmazandó törvény megengedi, beleértve az Oregon adatvédelmi törvényét)
  • Az érzékeny személyes adatok felhasználásának és nyilvánosságra hozatalának korlátozásának joga (az alkalmazandó törvények, beleértve a kaliforniai adatvédelmi törvényeket is megengedi)
  • Az érzékeny adatok és az arcfelismerési szolgáltatás működésével összegyűjtött érzékeny adatok és személyes adatok gyűjtésének joga (az alkalmazandó törvények, beleértve a Florida adatvédelmi törvényét is megengedett módon gyűjtötték).

Hogyan gyakorolhatja jogait

 

E jogok gyakorlása érdekében kapcsolatba léphet velünk a benyújtással Adattant hozzáférési kérelem, A látogatás útján https://bornovamedical.com/pages/contact, Vagy hivatkozva a dokumentum alján található elérhetőségekre.

 

Lehetőség van a személyes adatainak, a célzott hirdetések vagy a profilozás eladásáról a sütik letiltásával a cookie -preferencia -beállításokban.

 

Bizonyos amerikai állami adatvédelmi törvények szerint meghatalmazott ügynököt jelölhet meg, hogy kérést nyújtson be az Ön nevében. Megtagadhatjuk egy olyan engedélyezett ügynök kérését, amely nem nyújt be bizonyítékot arra, hogy azok érvényesen felhatalmazást kaptak arra, hogy az Ön nevében cselekedjenek az alkalmazandó törvényeknek megfelelően.

 

A kérés ellenőrzésének kérése

 

A kérés kézhezvétele után ellenőriznünk kell a személyazonosságát, hogy meghatározzuk, hogy ugyanaz a személy vagy, akinek a rendszerünkben van. Csak a kérésben megadott személyes információkat fogjuk felhasználni annak személyazonosságának vagy hatalmának ellenőrzésére a kérés benyújtásához. Ha azonban nem tudjuk ellenőrizni személyazonosságát az általunk már tartott információktól, akkor kérhetjük, hogy adjon további információkat az identitásának igazolása és a biztonsági vagy csalások megelőzése céljából.

 

Ha a kérelmet egy hivatalos ügynökön keresztül nyújtja be, akkor lehet, hogy további információkat kell gyűjtenünk a személyazonosságának ellenőrzéséhez a kérelem feldolgozása előtt, és az ügynöknek írásbeli és aláírt engedélyt kell adnia az Ön nevében történő benyújtáshoz.

 

Fellebbezés

 

Bizonyos amerikai állami adatvédelmi törvények szerint, ha elutasítjuk a kéréssel kapcsolatos intézkedéseket, fellebbezheti döntésünket az info@bornovagroup.com e -mailben való e -mailben. Írásból tájékoztatjuk Önt a fellebbezésre adott vagy nem válaszolt intézkedésekről, ideértve a döntések okainak írásbeli magyarázatát. Ha a fellebbezést megtagadják, panaszt nyújthat be az állami ügyvédnek.

 

Kalifornia "ragyog a fény" törvény

 

A kaliforniai polgári törvénykönyv 1798.83. Szakasza, más néven a "Shine the Light" törvény, lehetővé teszi a kaliforniai lakosok felhasználóinak, hogy kérjenek és szerezzenek tőlünk, évente egyszer és ingyenesen, információk a személyes információk kategóriáiról (ha vannak). Harmadik feleknek nyilvánosságra hozták közvetlen marketing célokra, valamint az összes harmadik fél neve és címei, amelyekkel a személyes információkat megosztottuk a közvetlenül az előző naptári évben. Ha Ön egy kaliforniai lakos, és szeretne ilyen kérést tenni, kérjük, írásban nyújtsa be írásbeli kérését a szakaszban megadott kapcsolattartási adatok felhasználásával.Hogyan lehet kapcsolatba lépni velünk erről az értesítésről?"

 

  1. Frissítéseket végezünk erről az értesítésről?

 

Röviden: Igen, szükség szerint frissítjük ezt az értesítést, hogy megfeleljen a vonatkozó törvényeknek.

 

Időről időre frissíthetjük ezt az adatvédelmi értesítést. A frissített verziót egy frissített "felülvizsgált" dátum jelzi a jelen adatvédelmi értesítés tetején. Ha lényeges változtatásokat hajtunk végre az adatvédelmi értesítésben, akkor értesíthetjük Önt, ha kiemelkedő értesítést küldünk az ilyen változásokról, vagy közvetlenül értesítést küldünk Önnek. Javasoljuk, hogy gyakran vizsgálja felül ezt az adatvédelmi értesítést, hogy tájékozódjon arról, hogyan védjük az Ön adatait.

 

  1. Hogyan lehet kapcsolatba lépni velünk erről az értesítésről?

 

Ha kérdései vagy észrevételei vannak erről az értesítésről, e -mailt küldhet nekünk az omercavdar@bornovagroup.com e -mail címen, vagy a következő címen léphet fel velünk a következő címen:

 

Bornova Sas.

1 rue de stockholm

Párizs, île-de-France 75008

Franciaország

 

  1. Hogyan lehet áttekinteni, frissíteni vagy törölni az Önből gyűjtött adatokat?

 

Az Ön országának vagy az Egyesült Államokban lakóhelyének alkalmazandó törvényei alapján jogában áll, hogy hozzáférést kérjen az Ön által összegyűjtött személyes adatokhoz, részleteket arról, hogy miként dolgoztuk fel, helyesbítsük a pontatlanságokat, vagy töröljük személyes adatait. Lehet, hogy joga van arra is, hogy visszavonja hozzájárulását személyes adatainak feldolgozásához. Ezeket a jogokat bizonyos körülmények között az alkalmazandó törvények korlátozzák. A személyes adatainak felülvizsgálatának, frissítésének vagy törlésének kérésére kérjük, töltse ki és nyújtsa be a Adattant hozzáférési kérelem.

 

Értesítés a fordításokról:

Ezt az adatvédelmi politikát eredetileg angolul készítették el. Noha fordításokat nyújtottunk az Ön kényelme érdekében, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a fordítások nem lehetnek teljesen pontosak vagy pontosak. Ha bármilyen aggálya vagy kérdése van a házirend tartalmával kapcsolatban, arra ösztönözzük, hogy lépjen kapcsolatba velünk közvetlenül a tisztázás érdekében. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek bármilyen kérdésben vagy kérdésében.