Bornova - Fustanet e izolimit për pacientët dhe vizitorët

€6,99 EUR

Opsione 25GSM dhe 35GSM - Fustani i Izolimit të Pacientëve dhe Vizitorëve nga Bornova®


Peshë: 25 GSM
sasi: 10 copë
Dërgesë

Dërgesa brenda 2 ditëve të punës

*Për produktet e lindura

TRANSPORT FALAS :

  • Nga 99 € Inc.tax në Francë
  • Nga 199 € Inc.tax për Evropën (Zona 1: Belgjika, Gjermani, Luksemburg, Hollandë)
Politika e rimbursimit

Të kënaqur ose të rimbursuar brenda 14 ditëve. Kërkohet kthimi i produktit për rimbursim.

REVIEWS

Shkarkoni katalogun e produkteve në gjuhën tuaj.

Anglisht Francez Gjerman Holandez TURK Lustroj SPANJISHT Italian