Bornova - Monitorimi i presionit të gjakut AOJ33

€29,99 EUR E shitur

Bleni një monitor të presionit të gjakut për lexime të sakta dhe përdorim të lehtë. Qëndroni në krye të shëndetit tuaj me monitorët tanë më të vlerësuar. Bleni tani për marrëveshjet më të mira!

Dërgesë

Dërgesa brenda 2 ditëve të punës

*Për produktet e lindura

TRANSPORT FALAS :

  • Nga 99 € Inc.tax në Francë
  • Nga 199 € Inc.tax për Evropën (Zona 1: Belgjika, Gjermani, Luksemburg, Hollandë)
Politika e rimbursimit

Të kënaqur ose të rimbursuar brenda 30 ditëve. Kërkohet kthimi i produktit për rimbursim.

REVIEWS

TAKE IT WITH YOU WHEREVER YOU GO

Our nebulizer is compact, lightweight, and perfect for when you're on the go. It's rechargeable and easy to carry, fitting into any bag. Enjoy the freedom to breathe comfortably, wherever you are. If the device is not properly cleaned after each use following the procedure outlined in the manual, it is normal for the device to turn off and a yellow light to appear. In this case, the device should be carefully cleaned following the procedure indicated in the manual.