Bornova - Nebulizer i Portable Rrjeti

€29,99 EUR €25,99 EUR Shitje

Nebulizues i rrjetës Portatif - Pajisja e terapisë së frymëmarrjes kompakte dhe të lëvizshme për trajtim efikas të thithjes, ideal për të rriturit dhe fëmijët


Dërgesë

Dërgesa brenda 2 ditëve të punës

*Për produktet e lindura

TRANSPORT FALAS :

  • Nga 99 € Inc.tax në Francë
  • Nga 199 € Inc.tax për Evropën (Zona 1: Belgjika, Gjermani, Luksemburg, Hollandë)
Politika e rimbursimit

Të kënaqur ose të rimbursuar brenda 14 ditëve. Kërkohet kthimi i produktit për rimbursim.

REVIEWS

TAKE IT WITH YOU WHEREVER YOU GO

Our nebulizer is compact, lightweight, and perfect for when you're on the go. It's rechargeable and easy to carry, fitting into any bag. Enjoy the freedom to breathe comfortably, wherever you are. If the device is not properly cleaned after each use following the procedure outlined in the manual, it is normal for the device to turn off and a yellow light to appear. In this case, the device should be carefully cleaned following the procedure indicated in the manual.

Shkarkoni katalogun e produkteve në gjuhën tuaj.

Anglisht Francez Gjerman Holandez TURK Lustroj SPANJISHT Italian