Bornova - shiringa mjekësore të disponueshme me gjilpërë

€14,99 EUR €9,99 EUR Shitje

Përfshinë madhësi 5ml dhe 10ml me gjilpërë 21G

Madhësi: 10 ml
SASI: 1 kuti / 100 copë
Dërgesë

Dërgesa brenda 2 ditëve të punës

*Për produktet e lindura

TRANSPORT FALAS :

  • Nga 99 € Inc.tax në Francë
  • Nga 199 € Inc.tax për Evropën (Zona 1: Belgjika, Gjermani, Luksemburg, Hollandë)
Politika e rimbursimit

Të kënaqur ose të rimbursuar brenda 14 ditëve. Kërkohet kthimi i produktit për rimbursim.

REVIEWS