Bornova - Solucion i Kripur - Serum Fiziologjik - NaCl 0.9% - 5ml Tuba

€18,99 EUR €14,99 EUR Shitje
Taksa e përfshirë. Transportim llogaritur në arkë.

Bornova - Zgjidhje e kripur sterile 0.9% NaCl për ujitje të hundës dhe kujdes për plagë


SASI: 3 kuti (120 tuba * 5 ml)
Dërgesë

Dërgesa brenda 2 ditëve të punës

*Për produktet e lindura

TRANSPORT FALAS :

  • Nga 99 € Inc.tax në Francë
  • Nga 199 € Inc.tax për Evropën (Zona 1: Belgjika, Gjermani, Luksemburg, Hollandë)
Politika e rimbursimit

Të kënaqur ose të rimbursuar brenda 14 ditëve. Kërkohet kthimi i produktit për rimbursim.

REVIEWS

Introducing Our Physiological Serum: Your Family's Health Essential

Experience the difference with our Physiological Serum! It's the go-to solution for every family member's well-being. With advanced hygiene benefits and soothing relief for nasal congestion, our serum is the must-have for your family's health routine.

Shkarkoni katalogun e produkteve në gjuhën tuaj.

Anglisht Francez Gjerman Holandez turk Lustroj SPANJISHT Italian