LGPD Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Son Güncelleme: 21 Haziran 2024

Bu Gizlilik Politikası, politika ve prosedürlerimizi, Hizmeti kullandığınızda ve gizlilik haklarınızı ve yasayı nasıl anlattığınızda bilgileriniz Sizi korur.

Hizmeti sağlamak ve geliştirmek için kişisel verilerinizi kullanırız. Hizmeti kullanarak, Bu Gizlilik Politikasına uygun olarak bilgi toplanması ve kullanımı. Bu Gizlilik Politikası yardımıyla yaratıldı Terimsfed Gizlilik Politikası Oluşturucu.

Yorumlama ve tanımlar

Tercüme

İlk mektubun aktifleştirildiği sözler, aşağıdakiler altında tanımlanan anlamlara sahiptir. koşullar. Aşağıdaki tanımlar, onların tekil veya çoğul olarak görünür.

Tanımlar

Bu Gizlilik Politikasının amaçları için:

  • Hesap Hizmetimize veya parçalarımıza erişmeniz için oluşturulan benzersiz bir hesap anlamına gelir hizmetimizin.

  • Şirket ("Şirket", "biz", "biz" veya "bizim" olarak adlandırılır Anlaşma) Bornova, 1 Rue de Stockholm, Paris.

  • Kurabiye bilgisayarınıza, mobil cihazınıza veya Bu web sitesinde tarama geçmişinizin ayrıntılarını içeren bir web sitesi tarafından başka herhangi bir cihaz birçok kullanımı arasında.

  • Ülke şunu ifade eder: Fransa

  • Cihaz bir bilgisayar gibi hizmete erişebilen herhangi bir cihaz anlamına gelir, cep telefonu veya dijital tablet.

  • Kişisel veri tanımlanmış veya tanımlanabilir birey.

  • Hizmet Web sitesini ifade eder.

  • Servis sağlayıcı verileri işleyen herhangi bir doğal veya yasal kişi anlamına gelir Şirket adına. Üçüncü taraf şirketleri veya Şirket, hizmeti kolaylaştıracak, şirket adına hizmet vermek, Hizmetle ilgili hizmetler veya şirketin hizmetin nasıl kullanıldığını analiz etmesine yardımcı olmak.

  • Kullanım verisi otomatik olarak toplanan verileri ifade eder; hizmetin veya hizmet altyapısının kendisinden kullanımı (örneğin, sayfa ziyareti).

  • İnternet sitesi ifade eder Bornova, erişilebilir https://bornovamedical.com

  • Sen hizmete veya şirkete erişen veya kullanan bireyin veya böyle bireyin hizmete eriştiği veya kullandığı diğer tüzel kişi uygulanabilir.

Kişisel Verilerinizi Toplama ve Kullanma

Toplanan veri türleri

Kişisel veri

Hizmetimizi kullanırken, bize kişisel olarak tanımlanabilir belirli belirli bir şey sunmanızı isteyebiliriz. sizinle iletişim kurmak veya tanımlamak için kullanılabilecek bilgiler. Şahsen tanımlanabilir bilgiler olabilir dahil edin, ancak bunlarla sınırlı değildir:

  • E -posta adresi

  • Ad ve soyad

  • Telefon numarası

  • Adres, Eyalet, İl, Zip/Posta Kodu, Şehir

  • Kullanım verisi

Hesap Bilgileri Erişim
E -posta biçimi: example@mailserver.domain
Hesap bilgilerini düzenle
E -posta biçimi: example@mailserver.domain
Tüm istekleri göster
E -posta biçimi: example@mailserver.domain
Hesap Bilgilerini Sil
E -posta biçimi: example@mailserver.domain

Kullanım verisi

Hizmet kullanılırken kullanım verileri otomatik olarak toplanır.

Kullanım verileri, cihazınızın internet protokol adresi gibi bilgileri içerebilir (örn. IP adres), tarayıcı türü, tarayıcı sürümü, ziyaret ettiğiniz hizmetimizin sayfaları, zaman ve Ziyaretinizin tarihi, bu sayfalarda harcanan saat, benzersiz cihaz tanımlayıcıları ve diğer teşhis veri.

Hizmete bir mobil cihazla veya bir mobil cihaz aracılığıyla eriştiğinizde, belirli bilgileri toplayabiliriz Kullandığınız mobil cihaz türü dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere otomatik olarak, cep telefonu Cihaz benzersiz kimliği, mobil cihazınızın IP adresi, mobil işletim sisteminiz, türü tür Mobil İnternet Tarayıcısı, kullandığınız, benzersiz cihaz tanımlayıcıları ve diğer teşhis verileri.

Ayrıca, tarayıcınızın hizmetimizi ziyaret ettiğinizde veya Hizmete bir mobil cihaz aracılığıyla veya aracılığıyla erişin.

İzleme Teknolojileri ve Çerezler

Hizmetimizdeki etkinliği izlemek ve depolamamızdaki etkinliği izlemek için çerezler ve benzer izleme teknolojileri kullanıyoruz belirli bilgiler. Kullanılan izleme teknolojileri, toplamak için işaretler, etiketler ve komut dosyalarıdır ve Bilgileri izleyin ve hizmetimizi geliştirmek ve analiz etmek. Kullandığımız teknolojiler şunları içerebilir:

  • Çerezler veya tarayıcı çerezleri. Çerez, cihazınıza yerleştirilen küçük bir dosyadır. Sen tarayıcınıza tüm çerezleri reddetmesini veya bir çerezin ne zaman gönderildiğini belirtmesini bildirebilir. Ancak, çerezleri kabul etmezseniz, hizmetimizin bazı bölümlerini kullanamayabilirsiniz. Tarayıcı ayarınızı çerezleri reddedecek şekilde ayarlamadığınız sürece, hizmetimiz olabilir Çerezler kullanın.
  • Flaş çerezleri. Hizmetimizin belirli özellikleri yerel depolanmış nesneleri kullanabilir (veya Flash çerezler) tercihleriniz veya etkinliğiniz hakkında bilgi toplamak ve depolamak için Hizmet. Flash çerezleri, tarayıcı için kullanılanlarla aynı tarayıcı ayarları tarafından yönetilmez Kurabiye. Flash çerezleri nasıl silebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi için lütfen "Nereden yapabilirim Yerel paylaşılan nesneleri devre dışı bırakma veya silme ayarlarını değiştirin mi? " https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web Beacons. Hizmetimizin ve e -postalarımızın belirli bölümleri küçük içerebilir Web Beacons olarak bilinen elektronik dosyalar (net gifler, piksel etiketleri ve tek piksel gifler) şirketin, örneğin, bunları ziyaret eden kullanıcıları saymasına izin veren sayfalar veya bir e -posta açtı ve diğer ilgili web sitesi istatistikleri için (örneğin, belirli bir bölümün popülaritesi ve sistem ve sunucu bütünlüğünü doğrulama).

Çerezler "kalıcı" veya "oturum" çerezleri olabilir. Kalıcı kurabiyeler kişisel olarak kalır Çevrimdışı olduğunuzda bilgisayar veya mobil cihaz, oturum çerezleri sizden en kısa sürede silinir Web tarayıcınızı kapatın. Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz Terimfed web sitesi madde.

Aşağıda belirtilen amaçlar için hem oturumu hem de kalıcı çerezleri kullanıyoruz:

  • Gerekli / gerekli kurabiyeler

    Tür: Oturum çerezleri

    Yönetilen: ABD

    Amaç: Bu çerezler, size mevcut hizmetleri sunmak için gereklidir. Web sitesi ve bazı özelliklerini kullanmanızı sağlamak. Kullanıcıları doğrulamaya yardımcı olurlar ve Kullanıcı hesaplarının hileli kullanımını önleyin. Bu çerezler olmadan, sahip olduğunuz hizmetler istenen verilemez ve bu çerezleri sadece bunları sağlamak için kullanırız Hizmetler.

  • Çerezler Politikası / Bildirim Kabul Kurabiyeleri

    Tür: Kalıcı kurabiyeler

    Yönetilen: ABD

    Amaç: Bu çerezler, kullanıcıların web sitesinde çerez kullanımını kabul edip etmediklerini belirler.

  • İşlevsel çerezler

    Tür: Kalıcı kurabiyeler

    Yönetilen: ABD

    Amaç: Bu çerezler, web sitesini kullandığınızda yaptığınız seçimleri hatırlamamıza izin verir, örneğin Giriş bilgilerinizi veya dil tercihinizi hatırlamak. Bu çerezlerin amacı Size daha kişisel bir deneyim sağlayın ve tekrar girmeniz gerektiğinden kaçınmak için Web sitesini her kullandığınızda tercihler.

Kullandığımız çerezler ve çerezlerle ilgili seçimleriniz hakkında daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikası veya Gizlilik Politikamızın Çerezler Bölümü.

Kişisel Verilerinizin Kullanımı

Şirket kişisel verileri aşağıdaki amaçlarla kullanabilir:

  • Hizmetimizi sağlamak ve sürdürmek içinbizim kullanımımızın izlenmesi de dahil Hizmet.

  • Hesabınızı yönetmek için: Kayıtınızı hizmetin kullanıcısı olarak yönetmek için. Sağladığınız kişisel veriler, hizmetin farklı işlevlerine erişmenizi sağlayabilir kayıtlı bir kullanıcı olarak kullanılabilir.

  • Bir sözleşmenin performansı için: gelişme, uyumluluk ve satın aldığınız ürünler, ürünler veya hizmetler için satın alma sözleşmesinin üstlenilmesi veya Hizmet aracılığıyla bizimle başka herhangi bir sözleşmenin.

  • Sizinle iletişime geçmek için: Sizinle e -posta, telefon görüşmeleri, SMS veya başka bir Bir mobil uygulamanın itme gibi elektronik iletişimin eşdeğer biçimleri İşlevlerle ilgili güncellemeler veya bilgilendirici iletişim ile ilgili bildirimler, Gerektiğinde veya makul olduğunda güvenlik güncellemeleri dahil ürünler veya sözleşmeli hizmetler uygulamaları için.

  • Size sağlamak için Haberler, özel teklifler ve diğer hakkında genel bilgilerle sunduğumuz mallar, hizmetler ve etkinlikler, zaten sahip olduğunuza benzer Bu tür bilgileri almamayı seçmedikçe satın alınmış veya sorulur.

  • İsteklerinizi yönetmek için: Taleplerinize katılmak ve yönetmek için.

  • Ticari transferler için: Bilgilerinizi değerlendirmek veya yürütmek için kullanabiliriz birleşme, elden çıkarma, yeniden yapılandırma, yeniden yapılanma, feshedme veya diğer satışı veya transferi Varlıklarımızın bir kısmı veya tamamı olsun, ister bir endişe olarak ister iflas, tasfiye, veya benzer bir işlem, hizmet kullanıcılarımız hakkında tarafımızdan tutulan kişisel verilerin aktarılan varlıklar.

  • Başka amaçlar için: Bilgilerinizi başka amaçlarla kullanabiliriz, örneğin veri analizi, kullanım eğilimlerini belirleme, tanıtımımızın etkinliğini belirleme kampanyalar ve hizmetimizi, ürünlerimizi, hizmetlerimizi, pazarlamamızı ve deneyim.

Kişisel bilgilerinizi aşağıdaki durumlarda paylaşabiliriz:

  • Servis Sağlayıcılar ile: Kişisel bilgilerinizi hizmetle paylaşabiliriz Sağlayıcılar, hizmetimizin kullanımını izlemek ve analiz etmek, sizinle iletişime geçmek için.
  • Ticari transferler için: Kişisel bilgilerinizi paylaşabilir veya aktarabiliriz herhangi bir birleşme, şirket varlıklarının satışı, finansman veya İşimizin tamamının veya bir kısmının başka bir şirkete edinilmesi.
  • Bağlı kuruluşlarla: Bilgilerinizi bağlı kuruluşlarımızla paylaşabiliriz. Bu bağlı kuruluşların bu gizlilik politikasını onurlandırmasını isteyeceğiz. İştirakler arasında Ana şirket ve diğer iştirakler, ortak girişim ortakları veya diğer şirketler bizimle ortak kontrol altında olan kontrol.
  • İş Ortakları ile: Bilgilerinizi işimizle paylaşabiliriz Ortaklar size belirli ürünler, hizmetler veya promosyonlar sunacak.
  • Diğer kullanıcılarla: Kişisel bilgileri paylaştığınızda veya başka bir şekilde etkileşime girdiğinizde diğer kullanıcılarla ortak alanlar, bu tür bilgiler tüm kullanıcılar tarafından görüntülenebilir ve halka açık olarak dağıtılmıştır.
  • Rızanızla: Kişisel bilgilerinizi başkaları için ifşa edebiliriz rızanızla amaç.

Kişisel Verilerinizin Tutulması

Şirket, kişisel verilerinizi yalnızca ayarlanan amaçlar için gerekli olduğu sürece saklayacaktır Bu gizlilik politikasında. Kişisel verilerinizi elinde tutacağız ve kullanacağız. Yasal yükümlülüklerimize uyun (örneğin, verilerinizi uymak için tutmamız gerekiyorsa geçerli yasalarla), anlaşmazlıkları çözmek ve yasal anlaşmalarımızı ve politikalarımızı uygulamak.

Şirket ayrıca iç analiz amacıyla kullanım verilerini de saklayacaktır. Kullanım verileri genellikle Bu verilerin güvenliği güçlendirmek için kullanılması dışında, daha kısa bir süre için saklandı veya Hizmetimizin işlevselliğini artırmak için, ya da yasal olarak bu verileri korumak zorundayız Daha uzun zaman periyotları.

Kişisel Verilerinizin Aktarımı

Kişisel veriler de dahil olmak üzere bilgileriniz, şirketin işletme ofislerinde ve İşlemde yer alan tarafların bulunduğu diğer yerler. Bu demek Eyaletinizin dışında bulunan bilgisayarlara aktarılabilir ve devam ettirilebilir, Veri koruma yasalarının farklı olabileceği il, ülke veya diğer devlet yargı yetkisi Yetkilinizden olanlardan daha.

Bu Gizlilik Politikasına Rızanız ve ardından bu tür bilgileri sunmanız Bu transferle ilgili anlaşmanız.

Şirket, verilerinizin güvenli bir şekilde ele alındığından emin olmak için makul olarak gerekli tüm adımları atacaktır. Ve bu Gizlilik Politikası uyarınca ve kişisel verilerinizin aktarılması yapılmayacak Güvenlik dahil yeterli kontroller olmadığı sürece bir kuruluş veya bir ülkeye verilerinizin ve diğer kişisel bilgileriniz.

Kişisel Verilerinizin Açıklanması

Ticari işlemler

Şirket bir birleşme, satın alma veya varlık satışında yer alıyorsa, kişisel verileriniz transfer edildi. Kişisel verileriniz aktarılmadan önce bildirimde bulunacağız ve konu haline geleceğiz farklı bir gizlilik politikasına.

Kolluk kuvvetleri

Belirli koşullar altında, şirketin kişisel verilerinizi ifşa etmesi gerekebilir. bunu yasa yoluyla veya kamu makamlarının geçerli taleplerine yanıt olarak yapması gerekir (örneğin bir mahkeme veya Devlet kurumu).

Diğer yasal gereksinimler

Şirket, kişisel verilerinizi, bu tür bir eylemin gerekli olduğuna dair iyi niyet inancında ifşa edebilir ile:

  • Yasal bir yükümlülüğe uyun
  • Şirketin haklarını veya mülkünü korumak ve savunmak
  • Hizmetle bağlantılı olarak olası yanlış yapmayı önleyin veya araştırın
  • Hizmet veya halkın kullanıcılarının kişisel güvenliğini koruyun
  • Yasal sorumluluğa karşı koruyun

Kişisel Verilerinizin Güvenliği

Kişisel verilerinizin güvenliği bizim için önemlidir, ancak hiçbir iletim yöntemi olmadığını unutmayın. İnternet üzerinden veya elektronik depolama yöntemi% 100 güvenlidir. Biz kullanmaya çalışırken Kişisel verilerinizi korumak için ticari olarak kabul edilebilir araçlar, mutlakını garanti edemeyiz güvenlik.

Çocukların Gizliliği

Hizmetimiz 13 yaşın altındaki kimseye hitap etmiyor. 13 yaşın altındaki herhangi birinden tanımlanabilir bilgiler. Ebeveyn veya veliyseniz ve siz Çocuğunuzun bize kişisel veriler verdiğinin farkındalar, lütfen bizimle iletişime geçin. Eğer olursak 13 yaşın altındaki herhangi birinden kişisel veri topladığımızın farkında, doğrulanmadan Ebeveyn izni, bu bilgileri sunucularımızdan kaldırmak için adımlar atıyoruz.

Bilgilerinizi ve ülkenizi işlemek için yasal bir temel olarak rızaya güvenmemiz gerekirse Bir ebeveynin onayını gerektirir, toplamadan ve kullanmadan önce ebeveyninizin onayına ihtiyaç duyabiliriz Bu bilgi.

Diğer web sitelerine bağlantılar

Hizmetimiz, bizim tarafımızdan işletilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bir tıklayın Üçüncü taraf bağlantısı, o üçüncü tarafın sitesine yönlendirileceksiniz. Size şiddetle tavsiye ediyoruz Ziyaret ettiğiniz her sitenin gizlilik politikasını gözden geçirin.

İçerik, Gizlilik Politikaları veya Herhangi bir üçüncü taraf sitesi veya hizmetinin uygulamaları.

Bu Gizlilik Politikasında Değişiklikler

Gizlilik politikamızı zaman zaman güncelleyebiliriz. Göndererek herhangi bir değişiklik hakkında sizi bilgilendireceğiz Bu sayfadaki yeni gizlilik politikası.

Değişiklikten önce size e -posta ve/veya hizmetimizde önemli bir bildirim yoluyla size haber vereceğiz Etkili olmak ve bu gizlilik politikasının en üstünde "son güncellenmiş" tarihi güncellemek.

Herhangi bir değişiklik için bu gizlilik politikasını periyodik olarak incelemeniz tavsiye edilir. Buna değişiklikler Gizlilik politikası, bu sayfada yayınlandıklarında geçerlidir.

Bize Ulaşın

Bu Gizlilik Politikası hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz:

  • E-mail ile: info@bornovagroup.com

  • Bu sayfayı web sitemizden ziyaret ederek: https://bornovamedical.com

  • Telefon numarasına göre: +33758893663