LGPD adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek

Utoljára frissítve: 2024. június 21 -én

Ez az adatvédelmi politika leírja a begyűjtéssel, a felhasználással és a nyilvánosságra hozatalra vonatkozó politikáinkat és eljárásainkat Az Ön adatait, amikor a Szolgáltatást használja, és elmondja az Ön adatvédelmi jogairól és a törvényről megvéd téged.

Személyes adatait használjuk a szolgáltatás nyújtására és fejlesztésére. A Szolgáltatás igénybevételével beleegyezik abba Az információk gyűjtése és felhasználása az adatvédelmi politikával összhangban. Ez az adatvédelmi irányelv a FoundFeed adatvédelmi házirend -generátor.

Értelmezés és meghatározások

Értelmezés

Azok a szavai, amelyekről a kezdeti betűt tőkésítették, a következők alapján vannak meghatározva körülmények. A következő meghatározásoknak ugyanazzal a jelentéssel kell rendelkezniük, függetlenül attól, hogy ők szinguláris vagy többes számban jelennek meg.

Definíciók

E adatvédelmi politika alkalmazásában:

  • Beszámoló azt jelenti, hogy egyedülálló fiókot hoztak létre a szolgáltatáshoz vagy alkatrészek eléréséhez szolgálatunkból.

  • Vállalat ("A cég", "mi", "mi" vagy "mi" néven hivatkoznak Megállapodás) utal Bornova, 1 Rue de Stockholm, Párizs.

  • Sütik olyan kis fájlok, amelyeket a számítógépére, a mobil eszközre vagy Bármely más eszköz egy weboldalon, amely tartalmazza a böngészési előzmények részleteit a weboldalon sok felhasználása között.

  • Ország hivatkozik: Franciaország

  • Eszköz minden olyan eszközt jelent, amely elérheti a szolgáltatást, például egy számítógépet, a mobiltelefon vagy egy digitális táblagép.

  • Személyes adatok olyan információ, amely egy azonosított vagy azonosítható egyén.

  • Szolgáltatás utal a weboldalra.

  • Szolgáltató minden olyan természetes vagy jogi személyt, aki feldolgozza az adatokat A társaság nevében. Ez a harmadik féltől vagy a Társaság, hogy megkönnyítse a szolgáltatást, hogy a szolgáltatást a vállalat nevében nyújtsa, a fellépéshez A szolgáltatással kapcsolatos szolgáltatások vagy a társaság támogatása a szolgáltatás használatának elemzésében.

  • Felhasználási adatok az automatikusan összegyűjtött adatokra utal, akár a a szolgáltatás vagy a szolgáltatás infrastruktúra használata (például a oldal látogatása).

  • Weboldal utal rá Bornova, hozzáférhető https://bornovamedical.com

  • te azt jelenti, hogy az egyén hozzáfér a Szolgáltatáshoz vagy a társasághoz, vagy a vállalatot, vagy Egyéb jogi személyek nevében, amelyekhez az egyén hozzáfér a Szolgáltatáshoz vagy használja, mint alkalmazható.

Személyes adatainak gyűjtése és felhasználása

Az összegyűjtött adatok típusai

Személyes adatok

Szolgáltatásunk igénybevétele közben felkérhetjük Önt, hogy biztosítson nekünk bizonyos személyesen azonosítható információk, amelyek felhasználhatók a kapcsolatfelvételhez vagy azonosításhoz. Személyesen azonosítható információk Tartalmazza, de nem korlátozódik a következőre:

  • Email cím

  • Keresztnév és vezetéknév

  • Telefonszám

  • Cím, állam, tartomány, ZIP/postai kód, város

  • Felhasználási adatok

Hozzáférés a számlainformációkhoz
E -mail formátum: példa@mailserver.domain
Számlainformáció szerkesztése
E -mail formátum: példa@mailserver.domain
Mutasd meg az összes kérést
E -mail formátum: példa@mailserver.domain
A fiók adatainak törlése
E -mail formátum: példa@mailserver.domain

Felhasználási adatok

A használati adatokat automatikusan gyűjtik a szolgáltatás használatakor.

A felhasználási adatok tartalmazhatnak olyan információkat, mint például az eszköz internetes protokoll címe (például IP cím), böngésző típus, böngésző verzió, szolgáltatásunk oldalai, amelyeket meglátogatott, az idő és A látogatás dátuma, az oldalakon töltött idő, egyedi eszköz azonosítók és egyéb diagnosztika adat.

Amikor egy mobil eszközön vagy egy mobil eszközön keresztül hozzáférhet, összegyűjthetünk bizonyos információkat automatikusan, beleértve, de nem kizárólag, a mobil eszköz típusát, a mobilját eszköz egyedi azonosítója, a mobil eszköz IP -címe, a mobil operációs rendszer, a típus Az Ön által használt mobil internetes böngésző, egyedi eszköz azonosítók és egyéb diagnosztikai adatok.

Olyan információkat gyűjthetünk, amelyeket a böngésző küld, amikor meglátogatja a szolgáltatást, vagy amikor Hozzáférjen a szolgáltatáshoz egy mobil eszközön vagy keresztül.

Követési technológiák és sütik

Sütiket és hasonló nyomkövető technológiákat használunk a szolgáltatás és a tárolás tevékenységének nyomon követésére bizonyos információk. A használt nyomkövető technológiák jelzőtáblák, címkék és szkriptek a gyűjtéshez és Kövesse nyomon az információkat, és javítsa és elemezze szolgáltatásunkat. Az általunk használt technológiák tartalmazhatják:

  • Sütik vagy böngésző sütik. A süti egy kis fájl, amely a készüléken helyezkedik el. te Utasíthatja böngészőjét, hogy tagadja meg az összes sütit, vagy jelezze, hogy mikor küld egy sütit. Ha azonban nem fogad el sütiket, akkor előfordulhat, hogy nem tudja használni szolgáltatásunk egyes részeit. Hacsak nem módosította a böngésző beállítását úgy, hogy az megtagadja a sütiket, a szolgáltatásunk lehet Használjon sütiket.
  • Flash sütik. Szolgáltatásunk bizonyos jellemzői használhatják a helyi tárolt objektumokat (vagy Flash sütik), hogy információkat gyűjtsön és tároljon az Ön preferenciáiról vagy tevékenységéről Szolgáltatás. A flash sütiket nem ugyanazok a böngészőbeállítások kezelik, mint a böngészőhöz használtak Sütik. További információ a flash sütik törléséről kérjük, olvassa el: "Hol tudok Változtassa meg a beállításokat a helyi megosztott objektumok letiltásához vagy törléséhez? "Elérhető a címen https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Webjelzők. Szolgáltatásunk és e -maileink bizonyos szakaszai kicsi lehetnek webjelző néven ismert elektronikus fájlok (Clear GIF -ek, pixel címkék és egy pixel GIF-ek), amelyek lehetővé teszik a társaságot, például a meglátogatott felhasználókat, akik meglátogatták azokat oldalak, vagy e -mailt és más kapcsolódó weboldal -statisztikákat nyitottak meg (például a Egy bizonyos szakasz népszerűsége, valamint az ellenőrző rendszer és a szerver integritásának ellenőrzése).

A sütik lehetnek "tartós" vagy "munkamenet" sütik. A kitartó sütik továbbra is személyesek számítógépes vagy mobil eszköz, amikor offline állapotban van, míg a munkamenet -sütiket töröljük, amint Zárja be a böngészőt. A sütikről többet megtudhat FeltételekFeed weboldal cikk.

Mind a munkamenet, mind a tartós sütiket az alábbiakban meghatározott célokra használjuk:

  • Szükséges / nélkülözhetetlen sütik

    Típus: munkamenet -sütik

    I. kezelte: USA

    Cél: Ezek a sütik elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Weboldal és annak érdekében, hogy felhasználhassa néhány funkcióját. Segítenek a felhasználók hitelesítésében és A felhasználói fiókok csalárd használatának megakadályozása. Ezen sütik nélkül, a rendelkezésére álló szolgáltatások nélkül Nem lehet biztosítani, és csak ezeket a sütiket használjuk, hogy biztosítsuk Önt szolgáltatások.

  • Cookies -politika / értesítés elfogadási sütik

    Típus: tartós sütik

    I. kezelte: USA

    Cél: Ezek a sütik azonosítják, ha a felhasználók elfogadták -e a sütik használatát a weboldalon.

  • Funkcionális sütik

    Típus: tartós sütik

    I. kezelte: USA

    Cél: Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy emlékezzünk arra, hogy a weboldal használatakor meghozott döntéseit, például Emlékezve a bejelentkezési részletekre vagy a nyelvi preferenciára. Ezeknek a sütiknek a célja az Személyesebb élményt nyújtson Önnek, és elkerülje, hogy újra be kell lépnie a Preferenciák minden alkalommal, amikor a weboldalt használják.

A használt sütikről és a sütikkel kapcsolatos választásairól további információt Cookies -politika vagy adatvédelmi politikánk cookie -os szakasza.

Személyes adatainak felhasználása

A Társaság a következő célokra felhasználhatja a személyes adatokat:

  • Szolgáltatásunk nyújtása és fenntartása, beleértve a felhasználásának figyelemmel kísérését Szolgáltatás.

  • A fiók kezeléséhez: A regisztráció kezelése a Szolgáltatás felhasználóként. Az Ön által nyújtott személyes adatok hozzáférhetnek a Szolgáltatás különböző funkcióihoz amelyek regisztrált felhasználóként elérhetők.

  • A szerződés teljesítéséhez: a fejlesztés, a megfelelés és a A vásárolt termékek, termékek vagy szolgáltatások vásárlási szerződésének vállalása vagy bármely más szerződés a szolgálaton keresztül.

  • Hogy kapcsolatba lépjen Önnel: Hogy e -mailben, telefonhívásokkal, SMS -en vagy mással lépjen kapcsolatba Önnel Az elektronikus kommunikáció egyenértékű formái, például a mobil alkalmazás lendülete A funkciókkal kapcsolatos frissítésekkel vagy informatív kommunikációval kapcsolatos értesítések, Termékek vagy szerződéses szolgáltatások, beleértve a biztonsági frissítéseket, ha szükséges vagy ésszerű a megvalósításukért.

  • Hogy biztosítsa neked hírekkel, különleges ajánlatokkal és általános információkkal másról áruk, szolgáltatások és rendezvények, amelyeket kínálunk, amelyek hasonlóak azokhoz, amelyek már megvan vásárolt vagy érdeklődik, hacsak nem úgy döntött, hogy nem kap ilyen információt.

  • A kérések kezelése: Hogy részt vegyen és kezeljen nekünk igényelt kéréseit.

  • Üzleti transzferekhez: Felhasználhatjuk az Ön adatait a egyesülés, elidegenítés, szerkezetátalakítás, átszervezés, feloszlatás vagy egyéb eladás vagy átutalás vagyonunk egy része vagy egésze, akár folyó, akár a csőd, a felszámolás részeként, vagy hasonló eljárás, amelyben a szolgáltatáshasználókról szóló személyes adatok a Az eszközök átutalása.

  • Más célokra: Felhasználhatjuk az Ön adatait más célokra, például adatelemzés, a felhasználási trendek azonosítása, promóciónk hatékonyságának meghatározása kampányok, valamint szolgáltatás, termékek, szolgáltatások, marketing és az Ön értékelése és fejlesztése tapasztalat.

Megoszthatjuk személyes adatait a következő helyzetekben:

  • Szolgáltatókkal: Megoszthatjuk személyes adatait a szolgáltatással Szolgáltatásunk használatát és elemzésére szolgáló szolgáltatók, hogy kapcsolatba lépjenek Önnel.
  • Üzleti transzferekhez: Megoszthatjuk vagy átadhatjuk személyes adatait kapcsolat az egyesülést, vagy a tárgyalások során, vagy a társaságok összegzésével, a vállalati eszközök eladásával, a finanszírozással, vagy Vállalkozásunk egészének vagy egy részének megszerzése egy másik társaságba.
  • Leányvállalatokkal: Megoszthatjuk az Ön adatait leányvállalatainkkal, amelyekben Az esetre szükségünk van ezekre a leányvállalatokra, hogy tiszteletben tartsák ezt az adatvédelmi politikát. A leányvállalatok között szerepel a mi anyavállalat és bármely más leányvállalat, közös vállalkozási partner vagy más társaság, amelyet mi az irányítás, vagy amelyek közös irányítás alatt állnak velünk.
  • Üzleti partnerekkel: Megoszthatjuk az Ön adatait üzleti vállalkozásunkkal Partnerek bizonyos termékeket, szolgáltatásokat vagy promóciókat kínálni.
  • Más felhasználókkal: Amikor megosztja a személyes információkat, vagy más módon kölcsönhatásba lép A nyilvános területek más felhasználókkal, ezeket az információkat minden felhasználó megtekintheti, és lehet nyilvánosan eloszlatott kívül.
  • Az Ön hozzájárulásával: Bármely másról nyilvánosságra hozhatjuk személyes adatait Cél az Ön hozzájárulásával.

Személyes adatainak megtartása

A vállalat csak mindaddig meg fogja őrizni személyes adatait Ebben az adatvédelmi politikában. Megtartjuk és felhasználjuk személyes adatait a szükséges mértékben tartsa be a jogi kötelezettségeinket (például ha meg kell őriznünk adatait a megfeleléshez az alkalmazandó törvényekkel), rendezze a vitákat, és érvényesítse jogi megállapodásainkat és politikáinkat.

A vállalat belső elemzés céljából megőrzi a felhasználási adatokat is. A felhasználási adatok általában rövidebb ideig megtartva, kivéve, ha ezeket az adatokat a biztonság megerősítésére használják, vagy Szolgáltatásunk funkcionalitásának javítása érdekében, vagy jogilag kötelesek vagyunk megtartani ezeket az adatokat hosszabb időtartamok.

Személyes adatainak átadása

Az Ön adatait, beleértve a személyes adatokat is, a vállalat üzemeltetési irodáiban és a BE -ben dolgozzák fel Bármely más hely, ahol a feldolgozásban részt vevő felek találhatók. Ez azt jelenti, hogy ezt Az információkat átadhatjuk az államán kívüli számítógépekre - és karbantarthatók - tartomány, ország vagy más kormányzati joghatóság, ahol az adatvédelmi törvények eltérhetnek mint a joghatóságodból származó.

Az Ön hozzájárulása az adatvédelmi irányelvhez, amelyet az ilyen információk benyújtása követ Megállapodása az átruházáshoz.

A társaság minden lépést megtesz ésszerűen szükséges annak biztosítása érdekében, hogy az adatait biztonságosan kezeljék És ennek az adatvédelmi politikának megfelelően, és személyes adatainak átadása nem történik meg egy szervezetnek vagy egy országnak, kivéve, ha nincs megfelelő ellenőrzés, beleértve a biztonságot is az Ön adatainak és egyéb személyes adatainak.

Személyes adatainak nyilvánosságra hozatala

Üzleti tranzakciók

Ha a társaság egyesülési, beszerzésben vagy eszközértékesítésben vesz részt, akkor személyes adatainak lehetnek áthelyezték. A személyes adatainak átadása előtt értesítést nyújtunk be, és alává válunk egy másik adatvédelmi irányelvhez.

Bűnüldözés

Bizonyos körülmények között előfordulhat, hogy a társaságnak nyilvánosságra kell hoznia személyes adatait, ha Szüksége van erre törvény szerint vagy az állami hatóságok érvényes kéréseire (például bíróság vagy a kormányzati hivatal).

Egyéb jogi követelmények

A Társaság nyilvánosságra hozhatja személyes adatait abban a jóhiszemű hitben, hogy az ilyen cselekvés szükséges nak nek:

  • Betartja a jogi kötelezettséget
  • Védje és védje meg a társaság jogait vagy vagyonát
  • Megakadályozzák vagy kivizsgálják a szolgáltatással kapcsolatos esetleges jogsértéseket
  • Védje a szolgáltatás vagy a nyilvánosság személyes biztonságát
  • Védje a jogi felelősség ellen

Személyes adatainak biztonsága

Személyes adatainak biztonsága fontos számunkra, de ne feledje, hogy nincs az átviteli módszer Az interneten keresztül, vagy az elektronikus tárolás módszere 100% -ban biztonságos. Miközben törekszünk használni Kereskedelmi szempontból elfogadható eszközök a személyes adatainak védelme érdekében, nem garantálhatjuk annak abszolútját Biztonság.

Gyermekek magánélete

Szolgáltatásunk nem szól a 13 évesnél fiatalabb senkinek. Nem tudunk tudatosan személyesen azonosítható információk mindenkitől, aki 13 évesnél fiatalabb Tudják, hogy gyermeke személyes adatokat szolgáltatott nekünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha leszünk tudatában, hogy a 13 évesnél fiatalabb személyek személyes adatait gyűjtöttük be a A szülői hozzájárulás, lépéseket teszünk az információk kiszolgálói eltávolítására.

Ha az Ön és az Ön országának feldolgozásának jogalapjához kell támaszkodnunk a hozzájárulásra hozzájárulást igényel a szülőtől, előfordulhat, hogy a szülői beleegyezést a gyűjtés és a felhasználás előtt megkövetelhetjük az információk.

Linkek más webhelyekre

Szolgáltatásunk linkeket tartalmazhat más webhelyekre, amelyeket nem működtetünk. Ha rákattint a Harmadik fél link, a harmadik fél webhelyére irányul. Erősen tanácsot adunk neked Tekintse át minden meglátogatott webhely adatvédelmi irányelveit.

Nincs ellenőrzésünk és nem vállalunk felelősséget a tartalomért, az adatvédelmi irányelvekért vagy bármely harmadik fél webhelyének vagy szolgáltatásainak gyakorlata.

Az adatvédelmi irányelv változásai

Időről időre frissíthetjük adatvédelmi irányelveinket. Feladással értesítjük Önt a változásokról Az új adatvédelmi irányelv ezen az oldalon.

A változás előtt értesítjük e -mailben és/vagy kiemelkedő értesítést a szolgáltatásunkról Hatékonyá válni és frissíteni az "utolsó frissített" dátumot a jelen adatvédelmi irányelv tetején.

Javasoljuk, hogy az adatvédelmi irányelveket rendszeresen vizsgálja felül minden változtatás esetén. Ennek változásai Az adatvédelmi irányelvek akkor hatékonyak, ha ezeket az oldalon közzéteszik.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van erről az adatvédelmi irányelveiről, vegye fel velünk a kapcsolatot:

  • Emailben: info@bornovagroup.com

  • A weboldalunk ezen oldalán található oldal meglátogatásával: https://bornovamedical.com

  • Telefonszám szerint: +33758893663