PIPEDA adatvédelmi irányelv

Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelveinket utoljára 2024. június 21 -én frissítettük.

Ez az adatvédelmi politika leírja az Ön adatainak gyűjtésére, felhasználására és nyilvánosságra hozatalára vonatkozó politikáinkat és eljárásainkat Amikor a szolgáltatást használja, és elmondja az Ön adatvédelmi jogairól és arról, hogy a törvény hogyan védi Önt.

Személyes adatait használjuk a szolgáltatás nyújtására és fejlesztésére. A Szolgáltatás igénybevételével beleegyezik a gyűjteménybe és Információ felhasználása e adatvédelmi politikával összhangban. Ezt az adatvédelmi politikát az FoundFeed Pipeda Adatvédelmi Szabályzat Sablon.

Értelmezés és meghatározások

Értelmezés

Azok a szavak, amelyeknek a kezdeti betűt tőkésítik, a következő feltételek szerint definiálják a jelentéseket. A A következő definícióknak ugyanolyan jelentőségűnek kell lenniük, függetlenül attól, hogy szinguláris vagy többes számban jelennek meg.

Definíciók

E adatvédelmi politika alkalmazásában:

  • "Számla" Egyedülálló fiókot jelent, amelyet a szolgáltatásunkhoz vagy a szolgáltatásunk egyes részeinek eléréséhez hoztak létre.

  • "Vállalat" (vagy "a társaság", "mi", "mi" vagy "mi" néven hivatkoznak) Bornova

  • "Ország" Franciaországra utal.

  • "Cookies" olyan kis fájlok, amelyeket a számítógépre, a mobil eszközre vagy bármely más eszközre helyeznek Egy weboldal, amely a böngészési előzményeinek részleteit tartalmazza a weboldalon annak sok felhasználása között.

  • "Eszköz" minden olyan eszközt, amely elérheti a szolgáltatást, például egy számítógépet, egy mobiltelefonot vagy a Digitális táblagép.

  • "Személyes adatok" olyan információ, amely egy azonosított vagy azonosítható személyre vonatkozik.

  • "Szolgáltatás" utal a weboldalra.

  • "Használati adatok" az automatikusan összegyűjtött adatokra utal, akár a Szolgáltatás használatával generálva vagy maga a szolgáltatási infrastruktúra (például az oldal látogatásának időtartama).

  • "Weboldal" Bornova -ra utal, amely a https://bornovamedical.com webhelyről érhető el

  • "Te" azt jelenti, hogy az egyén hozzáfér a Szolgáltatáshoz, vagy a Társaságot, vagy más jogi személyt A nevében, amelyhez ilyen személy hozzáfér a Szolgáltatáshoz vagy használja.

Személyes adatainak gyűjtése és felhasználása

Az összegyűjtött adatok típusai

Személyes adatok

Szolgáltatásunk használatakor kérhetjük Önt, hogy nyújtson be nekünk bizonyos személyesen azonosítható információkat, amelyek lehetnek a kapcsolatfelvételhez vagy azonosításhoz használják. A személyesen azonosítható információk magukban foglalhatják, de nem korlátozódnak a következőkre:

  • Email cím

  • Keresztnév és vezetéknév

  • Telefonszám

  • Cím, állam, tartomány, ZIP/postai kód, város

  • Felhasználási adatok

Hozzáférés a számlainformációkhoz
E -mail formátum: példa@mailserver.domain
Számlainformáció szerkesztése
E -mail formátum: példa@mailserver.domain
Mutasd meg az összes kérést
E -mail formátum: példa@mailserver.domain
A fiók adatainak törlése
E -mail formátum: példa@mailserver.domain

Felhasználási adatok

A használati adatokat automatikusan gyűjtik a szolgáltatás használatakor.

A felhasználási adatok tartalmazhatnak olyan információkat, mint például az eszköz internetes protokoll címe (például IP -cím), böngésző típusa, böngésző verziója, a meglátogatott szolgáltatásunk oldalai, a látogatás ideje és dátuma, az ezekre fordított idő Oldalak, egyedi eszköz azonosítók és egyéb diagnosztikai adatok.

Amikor egy mobil eszközön vagy egy mobil eszközön keresztül hozzáfér a szolgáltatáshoz, bizonyos információkat automatikusan összegyűjthetünk, beleértve, de nem kizárólag, a használt mobil eszköz típusát, a mobil eszköz egyedi azonosítóját, az Ön IP -címét Mobil eszköz, a mobil operációs rendszer, az Ön által használt mobil internetes böngésző típusa, egyedi eszköz azonosítók és egyéb diagnosztikai adatok.

Olyan információkat gyűjthetünk, amelyeket a böngésző küld, amikor meglátogatja a Szolgáltatást, vagy amikor hozzáfér a Szolgáltatáshoz egy mobil eszközön vagy azon keresztül.

Követési technológiák és sütik

Sütiket és hasonló nyomkövető technológiákat használunk a szolgáltatásunk tevékenységének nyomon követésére és bizonyos információk tárolására. Az alkalmazott nyomkövető technológiák jelzőtáblák, címkék és szkriptek az információk gyűjtésére és nyomon követésére, valamint a fejlesztésre és elemzésre A mi szolgáltatásunk. Az általunk használt technológiák tartalmazhatják:

  • Sütik vagy böngésző sütik. A süti egy kis fájl, amely a készüléken helyezkedik el. Utasíthatja a böngésző, hogy megtagadja az összes sütit, vagy jelezze, hogy mikor küld egy sütit. Ha azonban nem fogad el sütiket, akkor Lehet, hogy nem használhatja szolgáltatásunk egyes részeit. Hacsak nem módosította a böngésző beállítását, hogy így legyen A cookie -k elutasítása, szolgáltatásunk használhat sütiket.
  • Webjelzők. Szolgáltatásunk és e -maileink bizonyos szakaszai tartalmazhatnak kis elektronikus fájlokat webes jeladók néven ismert (más néven tiszta GIF-ek, pixel címkék és egy pixel GIF-ek), amelyek lehetővé teszik a társaságot, Például a felhasználók számának megszámlálása, akik meglátogatták ezeket az oldalakat, vagy e -mailt nyitottak, és más kapcsolódó weboldal -statisztikákhoz (Például egy bizonyos szakasz népszerűségének rögzítése, valamint a rendszer és a kiszolgáló integritásának ellenőrzése).

A sütik lehetnek "tartós" vagy "munkamenet" sütik. A kitartó sütik továbbra is a személyi számítógépen vagy a mobilján maradnak Eszköz, amikor offline állapotban van, míg a munkamenet -sütiket törlik, amint bezárja a böngészőt.

Mind a munkamenet, mind a tartós sütiket az alábbiakban meghatározott célokra használjuk:

  • Szükséges / nélkülözhetetlen sütik

    Típus: munkamenet -sütik

    I. kezelte: USA

    Cél: Ezek a sütik elengedhetetlenek ahhoz, hogy a weboldalon keresztül elérhető szolgáltatásokat nyújtsanak, és lehetővé tegyék az Ön számára hogy felhasználja annak néhány funkcióját. Segítenek a felhasználók hitelesítésében és a felhasználói fiókok csalárd használatának megakadályozásában. Nélkül Ezek a sütik, a kért szolgáltatásokat nem lehet nyújtani, és ezeket a sütiket csak arra használjuk, hogy biztosítsuk Ön ezekkel a szolgáltatásokkal.

  • Cookies -politika / értesítés elfogadási sütik

    Típus: tartós sütik

    I. kezelte: USA

    Cél: Ezek a sütik azonosítják, ha a felhasználók elfogadták -e a sütik használatát a weboldalon.

  • Funkcionális sütik

    Típus: tartós sütik

    I. kezelte: USA

    Cél: Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy emlékezzünk a weboldal használatakor meghozott választásokra, például emlékezve az Ön számára Bejelentkezés részletei vagy nyelvi preferencia. Ezeknek a sütiknek az a célja, hogy személyesebbé váljon Önnek Tapasztalja meg és elkerülje, hogy a weboldal használatakor minden alkalommal újra be kell lépnie a preferenciákba.

  • Nyomkövető és teljesítményű sütik

    Típus: tartós sütik

    Igazgatta: harmadik felek

    Cél: Ezeket a sütiket arra használják, hogy nyomon kövessék a weboldalra irányuló forgalomra vonatkozó információkat és azt, hogy a felhasználók hogyan használják a weboldalt. Az ezen sütikkel összegyűjtött információk közvetlenül vagy közvetetten azonosíthatják Önt egyéni látogatóként. Ez azért, mert az összegyűjtött információk általában az eszközhöz társított álnév -azonosítóhoz kapcsolódnak A weboldal eléréséhez használja. Ezeket a sütiket is felhasználhatjuk új oldalak, szolgáltatások vagy új funkcionalitás tesztelésére A weboldal, hogy megnézze, hogyan reagálnak a felhasználók rájuk.

A sütikkel és a sütikkel kapcsolatos választásaival kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a sütik politikájára vagy Adatvédelmi irányelveink sütik szakasza.

Személyes adatainak felhasználása

A Társaság a következő célokra felhasználhatja a személyes adatokat:

  • Szolgáltatásunk nyújtása és fenntartása, beleértve szolgáltatásunk használatának figyelemmel kísérését.

  • A fiók kezeléséhez: A regisztráció kezelése a Szolgáltatás felhasználóként. A személyes adatok Az Ön által biztosított szolgáltatás különböző funkcióihoz hozzáférhet, amelyek a Regisztrált Felhasználó.

  • A szerződés teljesítéséhez: A vásárlás fejlesztése, megfelelés és vállalás fejlesztése szerződés a megvásárolt termékekre, cikkekre vagy szolgáltatásokra, vagy bármilyen más szerződést a velünk a Szolgáltatás.

  • Hogy kapcsolatba lépjen Önnel: Hogy e -mailben, telefonhívásokkal, SMS -en vagy más egyenértékű formákkal vegye fel a kapcsolatot elektronikus kommunikáció, például a mobil alkalmazás push értesítései a frissítésekről vagy az informatívról A funkciókkal, termékekkel vagy szerződéses szolgáltatásokkal kapcsolatos kommunikáció, beleértve a biztonsági frissítéseket, Ha szükséges vagy ésszerű a megvalósításukhoz.

  • Hogy biztosítsa neked hírekkel, különleges ajánlatokkal és általános információkkal az egyéb árukról, szolgáltatásokról és olyan események, amelyeket kínálunk, amelyek hasonlóak azokhoz, amelyeket már megvásároltak vagy érdeklődnek, hacsak nem úgy döntött, hogy nem kap ilyen információt.

  • A kérések kezelése: Hogy részt vegyen és kezeljen nekünk igényelt kéréseit.

  • Üzleti transzferekhez: Használhatjuk az Ön adatait az egyesülés értékeléséhez vagy végrehajtásához, a megosztás, a szerkezetátalakítás, az átszervezés, a feloszlatás vagy az egyéb vagyonunk vagy az összes átruházása, akár folyó aggodalomként, akár a csőd, a felszámolás vagy a hasonló eljárás részeként, amelyben a személyes adatok Az általunk tartott szolgáltatás -felhasználókról az átruházott eszközök közé tartozik.

  • Más célokra: Felhasználhatjuk az Ön adatait más célokra, például adatok elemzésére, A felhasználási trendek azonosítása, promóciós kampányaink hatékonyságának meghatározása, valamint a kiértékelés és a javítás meghatározása Szolgáltatásunk, termékeink, szolgáltatásaink, marketing és tapasztalataink.

Megoszthatjuk személyes adatait a következő helyzetekben:

  • Szolgáltatókkal: Megoszthatjuk személyes adatait a szolgáltatókkal a megfigyelés érdekében és elemezze szolgáltatásunk használatát a fizetés feldolgozásához, a kapcsolatfelvételhez.
  • Üzleti transzferekhez: Megoszthatjuk vagy átadhatjuk személyes adatait a vagy A tárgyalások során az egyesülések, a vállalati eszközök eladása, a finanszírozás vagy az egész vagy egy rész megvásárlása Üzlet egy másik cég számára.
  • Leányvállalatokkal: Megoszthatjuk az Ön adatait leányvállalatainkkal, ebben az esetben megköveteljük Azok a leányvállalatok, hogy tiszteletben tartsák ezt az adatvédelmi politikát. A leányvállalatok magukban foglalják az anyavállalatunkat és bármely más leányvállalatunkat, Közös vállalkozási partnerek vagy más vállalatok, amelyeket irányítunk, vagy amelyek velünk közös ellenőrzés alatt állnak.
  • Üzleti partnerekkel: Megoszthatjuk az Ön adatait üzleti partnereinkkel, hogy felajánljuk Bizonyos termékek, szolgáltatások vagy promóciók.
  • Más felhasználókkal: Amikor megosztja a személyes információkat, vagy más módon kölcsönhatásba lép a nyilvános területeken Más felhasználókkal az ilyen információkat minden felhasználó megtekintheti, és kívülről nyilvánosan el lehet terjeszteni.
  • Az Ön hozzájárulásával: A személyes adatait bármilyen más célra nyilvánosságra hozhatjuk a beleegyezés.

Személyes adatainak megtartása

A vállalat csak mindaddig meg fogja őrizni személyes adatait Irányelv. Megtartjuk és felhasználjuk személyes adatait a szükséges mértékben a jogi kötelezettségeink teljesítéséhez ( Példa, ha meg kell őriznünk adatait az alkalmazandó törvények betartása érdekében), a viták rendezéséhez és a végrehajtás végrehajtásához Jogi megállapodások és politikák.

A vállalat belső elemzés céljából megőrzi a felhasználási adatokat is. A felhasználási adatokat általában megtartják a rövidebb időtartam, kivéve, ha ezeket az adatokat a biztonság megerősítésére vagy a funkcionalitás javítására használják Szolgáltatásunk, vagy jogilag kötelesek vagyunk ezeket az adatokat hosszabb ideig megőrizni.

Személyes adatainak átadása

Az Ön adatait, beleértve a személyes adatokat is, a vállalat üzemeltetési irodáiban és bármely más helyen dolgozzák fel ahol a feldolgozásban részt vevő felek találhatók. Ez azt jelenti, hogy ezeket az információkat át lehet adni - és Karbantartva - az Ön államán kívül, tartományon, országon vagy más kormányzati joghatóságon kívül található számítógépek Az adatvédelmi törvények eltérhetnek, mint a joghatóságától.

Az Ön hozzájárulása ehhez az adatvédelmi politikához, amelyet az ilyen információk benyújtása követ átruházás.

A társaság minden lépést megtesz ésszerűen szükséges annak biztosítása érdekében, hogy az adatait biztonságosan és összhangban kezeljék Ezzel az adatvédelmi politikával, és az Ön személyes adatainak átadására nem kerül sor egy szervezetre vagy egy országba Megfelelő ellenőrzések vannak a helyén, ideértve az adatok biztonságát és más személyes információkat.

Személyes adatainak nyilvánosságra hozatala

Üzleti tranzakciók

Ha a társaság egyesülési, beszerzési vagy eszközértékesítésben vesz részt, akkor személyes adatait átadhatjuk. Mi fogunk Értesítsen, mielőtt személyes adatait átadják, és más adatvédelmi irányelvek alá tartoznak.

Bűnüldözés

Bizonyos körülmények között a társaságnak felteheti a személyes adatait, ha a törvény által megköveteli vagy válaszul a hatóságok (például bíróság vagy kormányhivatal) érvényes kéréseire.

Egyéb jogi követelmények

A Társaság közzéteheti személyes adatait abban a jóhiszemű hitben, hogy az ilyen intézkedésre szükség van:

  • Betartja a jogi kötelezettséget
  • Védje és védje meg a társaság jogait vagy vagyonát
  • Megakadályozzák vagy kivizsgálják a szolgáltatással kapcsolatos esetleges jogsértéseket
  • Védje a szolgáltatás vagy a nyilvánosság személyes biztonságát
  • Védje a jogi felelősség ellen

Személyes adatainak biztonsága

Személyes adatainak biztonsága fontos számunkra, de ne feledje, hogy az interneten keresztüli átadási módszer, vagy az elektronikus tárolás módszere 100% -ban biztonságos. Miközben arra törekszünk, hogy kereskedelmi szempontból elfogadható eszközöket használjunk az Ön védelmére Személyes adatok, nem garantálhatjuk annak abszolút biztonságát.

Gyermekek magánélete

Szolgáltatásunk nem foglalkozik senkinek, aki 13 évesnél fiatalabb Információk bárki, aki 13 évesnél fiatalabb Személyes adatokkal megadva, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha tudomásul veszünk, hogy bárkitől személyes adatokat gyűjtöttünk 13 éves kor alatt, a szülői hozzájárulás ellenőrzése nélkül, lépéseket teszünk az információk eltávolítására szerverek.

Ha az Ön adatainak feldolgozásának jogalapjává kell támaszkodnunk a hozzájárulásra, és az Ön országának hozzájárulást igényel Egy szülő, megkövetelhetjük a szülei hozzájárulását, mielőtt összegyűjtjük és felhasználnánk az információkat.

Kaliforniai adatvédelmi jogai (Kalifornia Shine the Light Law)

A kaliforniai polgári törvénykönyv 1798. szakasza (Kalifornia Shine the Light Law) Az üzleti kapcsolatok velünk évente egyszer kérhetnek információkat arról, hogy személyes adataikat harmadik felekkel osztják meg a harmadik felek közvetlen marketing céljaira.

Ha további információt szeretne kérni a kaliforniai ragyogásról, és ha Kalifornia vagy Rezidens, az alábbiakban megadott elérhetőségi adatokkal léphet kapcsolatba velünk.

Kaliforniai adatvédelmi jogok a kisebb felhasználók számára (Kaliforniai Üzleti és Szakmák Kódex 22581 szakasz)

A Kaliforniai Üzleti és Szakmák Kódex 22581 szakasz lehetővé teszi a 18 év alatti kaliforniai lakosokat, akik vannak Az online webhelyek, szolgáltatások vagy alkalmazások regisztrált felhasználói a tartalom vagy információk eltávolításához és eltávolításához Nyilvánosan közzétették.

Az ilyen adatok eltávolításának kérésére, és ha Ön kaliforniai lakos, kapcsolatba léphet velünk a kapcsolatfelvétel segítségével Az alábbiakban megadott információk, és tartalmazzák a fiókjához kapcsolódó e -mail címet.

Vegye figyelembe, hogy kérése nem garantálja a közzétett tartalom vagy információk teljes vagy átfogó eltávolítását online, és hogy a törvény bizonyos körülmények között nem engedélyezi vagy nem igényel eltávolítást.

Linkek más webhelyekre

Szolgáltatásunk linkeket tartalmazhat más webhelyekre, amelyeket nem működtetünk. Ha rákattint egy harmadik fél linkre, akkor a harmadik fél webhelyére irányítják. Erősen azt tanácsoljuk, hogy vizsgálja felül minden Ön által Ön által megadott webhely adatvédelmi irányelveit látogatás.

Nincs ellenőrzésünk és nem vállalunk felelősséget a harmadik tartalomért, adatvédelmi politikáért vagy gyakorlatáért Párthelyek vagy szolgáltatások.

Az adatvédelmi irányelv változásai

Időről időre frissíthetjük adatvédelmi irányelveinket. Az új adatvédelem elküldésével értesítjük Önt a változásokról Szabályzat ezen az oldalon.

E -mailben és/vagy kiemelkedő értesítéssel értesítjük a szolgáltatásunkat, mielőtt a változás hatályba lépne és Frissítse az "Utolsó frissített" dátumot az adatvédelmi irányelv tetején.

Javasoljuk, hogy az adatvédelmi irányelveket rendszeresen vizsgálja felül minden változtatás esetén. Az adatvédelmi politika változásai a következők: Hatékony, ha ezen az oldalon közzéteszik őket.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van erről az adatvédelmi irányelveiről, vegye fel velünk a kapcsolatot:

  • A weboldalunkon található oldal meglátogatásával: https://bornovamedical.com
  • E -mail küldésével: info@bornovagroup.com